Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1262 / 17 / 0
U mnie na pracowni wagi są z dokładnością do 3 miejsc po przecinku, i co z tego jak lata to w jedną i w drugą, a ustawiałem je kilkadziesiąt razy. Polecam stosowanie rozcierek, czyli mieszasz np. 10 mg nboma z 90 mg czego kolwiek, tylko dokładnie to wymieszać trzeba, odważasz 10 mg takiego czegoś i masz 1 mg nbome dla niedokładnych wag się przydaje takie coś ale wypadła mi nazwa tej metody z głowy.
Zobaczymy czy jeden vendor z benzo jeszcze pracuje to sobie wezmę na dodatek bo i tak mi potrzebne są benzo bo moje nerwy szlag trafił dawno temu.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 367 / 7 / 0
nbome lub inne rzeczy rozpuść w czymś i nasącz płynem odkład dokładnie mieszając podkład z płynem
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 326 / 33 / 0
NieLubieZielska pisze:
A 2,4 mg na raz mnie zabije czy nie? Bo mnie ciśnie na naprawdę grubą rozkminę i widoki. %-D Ważę 65 kg, nigdy nie miałem większych problemów z sercem po przedawkowaniu stimów, jedynie po kanna moje serce mówi NIE CHCE UMIERAĆ %-D Na majówkę do mnie kartoniki dotrą i wtedy się zabawię. Witch house nada się do tripa czy znowu będzie mi muzyka brzmiała jak kamienie w betoniarce(AL-LAD).
O taka muzyka/bądź bardziej piskliwa:
https://youtu.be/GopChp3ya2Q?t=28s
Mnie 2.5mg nie zabiło aczkolwiek układ krwionośny a konkretnie żyły bolały przez silna wazorykonstrukcje.
Kazdy organizm reaguje inaczej, jak masz doświadczenie to na spokojnie spróbuj ^_^
No i warto mieć benzo na sen jak zarzucasz w nocy
  • 4935 / 859 / 0
@scone, wiem ze to glupota. Pomylilem samarki i na prawde czulem ze moge umrzec wtedy na peaku, "wybuchaly mi zyly" nie wiem jak to inaczej nazwac i spuscilem w kiblu wszystkie dragi jakie mialem i przysiegalem ze nie bede cpal. Fraktal byl wszystkim...
  • 1262 / 17 / 0
Dlaczego wszyscy spuszczają dragi w kiblu na bad tripie? XD O co w tym chodzi?
Nope ja nie ryzykant, 1,2 mg mi starczy, jak zarzucę w dzień pochodzę na słuchawkach po mieście i na wieczór będę chciał zasiać do nakurwiania w grę z kumplami to będę w stanie?

No ale dlaczego akurat kibel a nie umywalka, prysznic tyle miejsc do spłukania, a zawsze każdy do kibla ja też zawsze do kibla AMki gratisowe wywalam.
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2015 przez NieLubieZielska, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4935 / 859 / 0
Pewnie dlatego ze boja sie ze umra i przysiegaja ze nie beda cpali juz wiecej i spuszczaja w kiblu... NLZ ja nie mialem badtripa , czulem po prostu ze jest duzo za grubo jak to zaczelo wchodzic a jak sie skapnalem ze wzialem taka dawke 25c to juz bylem pewien ze umre(bo czytalem ze po 4mg juz sie zawijali ludzie) i blagalem bym przezyl i ze koniec cpania :) Co do twojego pytania to powinnes byc w stanie ja nie moglem po tripie spac cala noc bo sie utrzymywala stymulacja takze raczej bedzie Si.
  • 443 / 6 / 47
Hej, mam etanolowy roztwór 5 mg/ml i nie chce on w żadnej formie na mnie działać, próbowałem nasączonych kartonów, nasączonego cukru i nic :(
Dziś zrobiłem 8 kostek cukru, każda nasączona 2,5 mg, dla znajomych na festiwal. Jeśli wszystko z roztworem jest okej to wejdzie im normalnie, zakładając trzymanie pod językiem?
  • 326 / 33 / 0
Powinno być okej ;) pod warunkiem że nasączanie zrobiłeś prawidłowo czyli po 0.5ml roztworu na kostkę. Pamiętaj ze NBOMe nie wchłania się z jelit, dlatego musicie długo trzymać kostki rozpuszczone i nie połykać śliny przez 20-30min. Miłej zabawy :kotz:
  • 443 / 6 / 47
Na mnie coś nie działały te kostki - ani sniffem ani długo trzymane pod językiem. Do tego skrawki waty zamiast kartonów też się nie sprawdziły. Jestem bardzo mało podatny na fenetylki widać :(
Znajomych na festiwalu porobiło połowę - facetów niet, a dziewczyny owszem :D

BTW, wczoraj totalnie kosmiczna przygoda - odparowywałem dawno temu roztwór 25C naniesiony na watę na denku puszki od coli, a wczoraj koleżance X robiłem strzała z H. zgotowanego na tej samej puszce. Okazuje się, że została tam śladowa ilość 25C i koleżanka zamiast mieć opio-fazę, uzyskała koszmarne wejście i psychodelicznego tripa na nieświadomce %-D

Masakra: początkowo twierdziła że umiera, następnie miała max bad-tripa póki nie podałem jej alprazolamu. Miała kolorki, "kulę dyskotekową", wizuale, wzorki - zazdroszczę jej bo mnie ani razu żadne NBOMe nie poklepało, ale jej nie było zbyt do śmiechu bo nie spodziewała się tego i woli opio od wszystkiego innego, a psychodelików wręcz nie lubi :(

Ciekawe jaka dawka mogła tam zostać - myślałem że suche denko od puszki po odparowywaniu roztworu spirytusowego z nasączonej waty spokojnie może posłużyć za kapsel do zgotowania strzała, a tu taki psikus - śladowa ilość się osadziła i spowodowała max banię, całe szczęście w ciągu 1,5 godziny najgorsza bania zeszła i został tylko afterglow %-D
  • 0 / / 0
1,8 mg w jednym kartonie. Dobrze robiło. był to pierwszy psychodelik w moim życiu. I bawiłem sie doskonale. polecam każdemu. Mimo że bałem sie jak debil jedząc karton nie miałem bad tripów i nic podobnego. Polecam każdemu. powyginane kształty. Telefon dotykowy miał głebie i pulsujące ikony. Obrazki w jpg sie ruszały jak filmy. Dodatkowo doskonałe samopoczucie i śmiechawa. Noc życia uważam (co kilka godzin dojadalismy pół kartona, trip trwał z 12 godzin)
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.