Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
@SadnessComesHome
Uczenie się na benzo to jak istna udręka.Na egzamin możesz wrzucić 2 mg diazepamu, żeby trochę uspokoić nerwy, ale tez nie za bardzo się zamulić.Dwójeczka będzie w sam raz.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 684 / 26 / 0
29 kwietnia 2019UJebany pisze:
29 kwietnia 2019lufa9999 pisze:
Diazepam w dużych ilościach, 80-100mg,
Po co chcesz brać takie kosmiczne dawki diazepamu? Przecież ryzykujesz zerwanym filmem, wizyta na SOR czy na dołku a w najgorszym wypadku śpiączka. :fuj:
Mam zajebistą tolerancję, wczoraj wziąłem 100mg i normalnie funkcjonowalem. Tu SORu bym się nie obawiał raczej przeraża mnie tempo ubywania tabletek. Po przemysleniach, odpuszczam ten Diazepam dopóki nie zbiję tolerancji. BTW, jak szybko spada tolerancja na benzo?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 8103 / 907 / 0
@lufa9999
Oj bardzo wolno, daj sobie minimum 4-5 miesięcy na czysto.
W wieku lat piętnastu
  • 684 / 26 / 0
A jak się zdarzy, bardzo sporadycznie, że coś tam zarzucę to bardzo to zaburzy zbijanie tolerancji?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 3013 / 1017 / 0
nie będzie zwiększało tolerancji, jeśli będą to małe dawki brane bardzo rzadko. co do innych narkotyków to nie mają one wpływu jeśli chodzi o proces obniżania toleancji. ja bardziej bym radził przerzutkę na inne benzodiazepiny niż branie diazepamu, który ciebie nie satysfakcjonuje.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 995 / 104 / 0
Jak 100 mg slabo dziala, to bedziesz wyrabial spowrotem tolerke przez bardzo dlugi czas. Kilka latek obstawiam.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 26 / 0
30 kwietnia 2019przodownik pisze:
nie będzie zwiększało tolerancji, jeśli będą to małe dawki brane bardzo rzadko. co do innych narkotyków to nie mają one wpływu jeśli chodzi o proces obniżania toleancji. ja bardziej bym radził przerzutkę na inne benzodiazepiny niż branie diazepamu, który ciebie nie satysfakcjonuje.
Próbowałem też klona. Po 2 i 4 mg nic nie czuję, po 6 zasypiam. Chociaż ostatnio wziąłem 6 i nawet zmulony nie byłem. Chyba nie ma sensu eksperymentować dalej tylko zrobić odstawke i poczekać aż tolerka zleci...
Pozdrawiam!
Paweł
  • 8103 / 907 / 0
@lufa9999
Najpierw zadaj sobie pytanie co oczekujesz po anksjolitykach.Po tej grupie leków nie ma nie wiadomo jakiej pizdy, to są uspokajacze, wyciszają, odsuwają problemy, znoszą lęk.Dzięki nim możemy normalnie funkcjonować w społeczeństwie.

Ze mnie robią zupełnie innego człowieka.Wygadanego, pomocnego, do tego nie mam zbytnio barier przed kontaktami z ludźmi co na trzeźwo średnio mi wychodzi.
Takie dawki typu 100 mg diazepamu czy 6 mg klona to albo dla osób z mocno podbita tolerancja (co w moim przypadku jest trudne, po prostu od 6 lat stoi w miejscu) albo oczekujących fazy jak po helupie. :hel:

Tak Ci się tylko wydaje, ze nic nie czujesz a jesteś dla osób postronnych mocno uwalony, doceniaj niskie dawkowanie typu 10 mg - 15mg diazepamu, 1 mg - 2 mg lorazepamu czy 1 mg - 2 mg klonazepamu do tego dołączyłbym jeszcze 0,5 mg - 1 mg alprazolamu - wymieniłem takie ``najpopularniejsze``.

Pozdro ! :ojeju:
W wieku lat piętnastu
  • 1081 / 32 / 0
W ten weekend bede testowal swoje pierwsze piwo od odstawienai benzo schodzac z 5mg diazepamu (zamiennik alpry 0.5mg) ktore mi dosyc dalo po dupie (depresja tiki etc). Zaczynam od 300ml 3% piwa, mam nadzieje ze moj organizm dobrze bedzie znosil male piwo i bede mogl okazyjnie w towarzystwie spozywac male ilosci piwa :) Zyczcie mi powodzenia :wino:
  • 8103 / 907 / 0
No, tylko trzymaj się tych małych piwek i nie przeholuj.Musisz koniecznie obserwować swój organizm, żeby nie wpaść w uzależnienie od alkoholu.Jak zauważysz, ze zamiast małych piwek 3 %, pijesz wódkę czy mocniejsze alkohole powiedz sobie STOP.
P.S. Jak byleś uzależniony od benzosow to będziesz podatny na uzależnienie od alkoholu :uwaga:

@lufa9999 Jak tam u Ciebie ? Dalej walisz po 100 mg diazepamu ? :ojeju: Robisz detoks ? :korposzczur:
W wieku lat piętnastu
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.