Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
02 stycznia 2026MarcinMeh pisze: Dostalem czerwony kratom jakie dawkowanie na pierwszy raz - brak doswiadzczenia z opio
Mój sweetspot to 4g reda, 5g green/white.
Ja brałem kiedys kratom na depratalu(duloksetyna) i pamiętam, że o dziwo działał, może aż tak nie zajmuje enzymów w wątrobie, no i ja go bralem na wieczor, a lek rano, to tez moglo miec wplyw, ale z całego serca odradzam jakiekolwiek mocniejsze uzywki w tym wypadku.
Wiem, że masz to gdzieś i na tej stronie nie powinno sie umoralniac, ale muszę.
Na czas leczenia daj sobie z tym spokój i ogarnij swoje sprawy. Ja bardzo żałuję, że nie poprosiłem psychiatry o zwiększenie dawki do 90mg, bo ten lek ma naprawdę super działanie, które pozwala stanąć na nogi. Nie psuj sobie tego. Finito.
Scalono — CATCHaFALL
@FotherMucker
Pierwsza sprawa, to według mnie cholernie jest ważny pusty żołądek, jesli chcesz dobre działanie, to minimum 6h od większego posiłku i zapić czymś ciepłym.
Druga sprawa, kody ostatnio przypadkiem nie waliłeś albo czegoś co mogło mieć wpływ na enzymy wątrobowe metabolizujace kratom?
Trzecia, może z vendorem coś nie tak? Tylko to mi przychodzi do głowy na ten moment.
I do punktu 3 chciałbym zadać swoje pytanie.
Często mieszałem sobie zielony kratom z czerwonym od jednego vendora, czasem zarzucałem sam czerwony, i pod koniec zeszłego roku przyszła mi paczka czerwonego, tylko że działanie ostatniej paczki było tragiczne i nigdy z czymś takim się nie spotkałem.
Mianowicie, duże pobudzenie(czerwony kratom), serducho wali, łapy i nogi się trzęsą, trochę tak jakby jakiś słaby psychodelik zaczynał wchodzić, lekka derealizacja, szybki spacer czy w ogóle ruch pomagał mi ogarnąć ten stan, który trwał z 3/4h, potem byłem strasznie zmęczony, dwa razy było to samo.
To mi się dzieje coś z organizmem czy goście sobie w kulki lecą? Miał ktoś coś podobnego?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.