Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
Mam jedno pytanko.
Jak amfetamina może działać z lekami takimi jak ketonal, tramal czy bi profenid?
I bynajmniej nie chodzi mi tu o celowe mieszanie jej z lekami dla większej jazdy czy nie wiem czego, tylko o osobę, która bierze te lekarstwa z przymusu. Czy może to być niebezpieczne?
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
[quote="Obłąkany"]
Tak ogólnie to z Tramalem działa fajnie ]
Heh wiedziałam, że ktoś mi tak odpowie :-) Jak piszesz, że nie powinno być problemów to już się nie martwię :-)
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Nigdy więcej tego gówna :'(
Zaopatrzyłam się wczoraj w połówkę i postanowiłam, że mi styknie na dwa dni. Wczoraj wciągnęłam dwie kreseczki (tyci tyci) dziś resztę - 3 kreseczki. I teraz umieram :'( Łeb mnie napieprza, nie mam siły patrzeć na oczy bo mi się same zamykają, gorączka, ciśnienie 150/90, zimno mi jak nie powiem co chociaż twarz mam gorącą ale łapy i nogi lodowate, brzuch też boli, ciary :scared: Nigdy tak nie miałam :rolleyes: Na domiar złego zaraz przychodzą do mnie ludzie na imprezę. To sobie poimprezuję :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
CHWDA!!! :-/
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lun4t1c »
[quote="jst"]
Na domiar złego zaraz przychodzą do mnie ludzie na imprezę. To sobie poimprezuję ]

W takiej sytuacji jest jedno wyjście <_<
"Just a little pinprick.
There'll be no more --Aaaaaahhhhh!
But you may feel a little sick."
Pink Floyd - 2001 Echoes - Comfortably Numb
  • 802 / 29 / 0
...ech...
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja dopiero wrocilam z detoxu po fetce...aj bylo o niebo gorzej niz pprzednim rzaem.poki co male cisnienie mam..ale wypisalam sie na wlasne zyczenie wiec schodza ze mnie jeszcze leki(kuzwa ile ich bylo 8-( )...mam kase na dragi ale poki co jeszcze sie trzymam....jakos ,,,bo moj stary wlasnie siedzi z kumplem i pewnie zpiaj(a na widzenia przychodzil-...,,zmienie sie,,-zkad ja to znam <_< )...wiec pewnie me cisnienie urosnie dzis do rangi o niebo wiekzej niz teraz....ale jazdy juz mialam konkretne na dtxie....prawie pasy i taki kurewsko bolacy strzal w zad...(walilam lbem i kregoslupem o sciane i probowalanm poderznac sobie grdyke :nuts: :nuts: :nuts: )-wiec mi go zapodali...spalam non stop 36 godzin az mi sie odlezyna zrobila :-/ ....czyli jescze raz az do znudzenia-FETA TO NAJGORSZE GOWNO CO RYJE NAJBARDZIEJ BERET!!!
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Im dłużej wytrzymasz, tym lepiej... Trzymam kciuki za Ciebie. :-)
  • 177 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: clomipramine »
wisior pisze:
FETA TO NAJGORSZE GOWNO CO RYJE NAJBARDZIEJ BERET!!!
No co do tego, to nie ma dwóch zdań.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Dla mnie feta to najwieksza chujnia jaka moze byc, na sama mysl o tym mi sie zygac chce :-/ Mialem zle doswiadczenia z tym chujstwem!!!
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
mi tez na sama mysl beltac sie chce :-/ ale mimo wszystko ciagnie mnie do tego jak skur**ysyn.. :nuts: niedlugo zwariuje 8-( takie hustawki nastroju mam ze sama siebie niepoznaje
ps.pozatym shit przytylo mi sie troszku juz i to tez mi niepoprawia nastroju.
ps2.w poniedzialek mam badania albo we wtorek-musze chociaz tyle dotrwac-wazne badania wiec musze byc czysta....zreszta wogole chcialabym byc trzezwa ale to zycie ku**wa dobija strasznie :-(
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KorkiTaczer »
tak pierdolici bo sie nieznacie :cool:
ja tam lubie i fete i here(do palenie). fete nawt bardzie - zajebiscie sie mozn naruchac potym :-D albo nawet sdamego konia sie fajnie wali :-) :scared:
Polecam bialko kazdemu - ja sam wale dluzej niz 2 lata tak z 5-6(czasami czesciej) razy na mieh i wszystko w jak najlepszym pozadku. browna moze tak z 10 razy palile i to dopiero zamula - kurwa nawt dydek nie chce stanc i jest sie zamulonym jak bagno na moczarch :-/
Uwaga! Użytkownik KorkiTaczer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.