[mention]hasan125[/mention] , działanie psychodelika będzie osłabione. Poczekaj z tripem do jutra.
30 kwietnia 2018hasan125 pisze: nie wiem czy odpowiedni dział ale mam pytanie prosze o odpowiedz rano wrzuciłem 1mg tego cuda i czy jezeli póżnym wieczorem wezme Ald 52 to podziała normalnie....
30 kwietnia 2018Mosttulipanowy pisze: A jaka jest wg Ciebie najbezpieczniejsza benzodiazepina do brania w ciągach? jest taka? może być benzo apteczne lub rc benzo?
Myślę jednak, że ciąg na takim Oksazepamie czy Diazepamie będzie bezpieczniejszy od ciągu na Alprze, FluAlprze, Etizolamie etc.
02 maja 2018Amadeusz626 pisze: Jestem po 2 mg FluAlpry (dział ten ponieważ to benzo jest przewodnikiem w tym obecnym braniu) + jakieś 2 mg Alpry + litr wina + nieznaczne ilości szamponowaneog alko. Czuję się znakomicie. Mógłbym pójść na miasto i podrywac laski co dla fobika społecznego jest odrealnionym marzeniem
I czy jednorazowa wrzuta podniesie tolerkę na Etizolam
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Nie podniesie tolerancji.
Z utęsknieniem szukam sortu, który kiedyś miałem, że po wrzucie 3-4mg po stimach przynosił tak przyjemne rozluźnienie i senność, spokój wewnętrzny, jak ze snu. Jakbyś właśnie zarzucił najlepszy opioid na świecie. Po niektórych postach, ta Alpra daje mi taką nadzieję, zwłaszcza że po drodze mogę sobie zamówić jedna-dwie sztuki
Na długo to usypia (W razie wczesnego wstawania)?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.