Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy zostałbyś narkomanem gdyby Hyperreal nigdy nie istniał ?
Tak
94
51%
Nie
47
26%
Nie wiem
42
23%

Liczba głosów: 183

ODPOWIEDZ
  • 11 / 6 / 0
Znam forum gdzieś od 2009 ale nigdy się nie udzielałem. Sprawdzałem sobie jedynie informacje na temat substancji które miałem na podorędziu. Nigdy nie miałem tak ze szukałem po necie czym się można naćpać xD Kolega kiedyś taki mądry był co tak szukał i wciągał gaz do zapalniczek,.dezodorant i nudziarza uskuteczniał pojebus 😁 Z 10 lat temu jak mi się nudziło w technikum na lekcjach to czytałem trip raporty na neuro, nawet napisałem dwa ale nie mogłem coś tego dodać ajajaj. Mam je dalej na starym lapku, może spróbuję wrzucić jeszcze raz, są gdzieś z 2014 roku o LSD i MDMA
Bywało gorzej i chwalili ...
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.