Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Nie cytujemy postów tuż nad swoimi./pletz

Na ile podkładu to robiłeś kolego przy jakiej tolerce
  • 349 / 8 / 0
To kanna nada się dla kogoś z olbrzymim doświadczenie z MJ i średnim z maczanami? Nie znoszę kar. Karałem się parę razy (przez przypadek rzecz jasna) i nie było to fajne, aczkolwiek pouczające :D Ciężko jest się tym skarać? Nie chce tego jarać na codzień tylko od weekendów. Nada się?
  • 330 / 19 / 0
Nada się o ile potrafisz zajarać maczany tak jak mówisz - sporadycznie w weekend, bo jak to każde kanna, ciągnie aby opróżnić worek z maczaną ;)
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 612 / 43 / 0
To chyba jedyny kanna który da się dłużej palić. Nie ma tutaj srogich kar ani sytuacji typu odcięcie itp.
Przypomina trochę AM-2201 tyle że wejście łagodniejsze ale za to dłuższy czas działania.
Mimo wszystko nie jest to cudo na miarę kultowego UR-144.
  • 50 / 2 / 0
Tak zastanawiam się od dłuższego czasu by to zamówić z tego względu, że najbardziej przypomina MJ z obecnych kanna/jest legalne/tanie.
Robił ktoś to w liquidzie? Rozpuszcza się w to w glikolu/glicerynie czy pływa osad?
Jak ze szkodliwością tego kanna? Tak jak z innymi? Ostatnio oszczędzam swoje zdrowie, ale chęć przypalenia jakiegoś kanna po prawie rocznej przerwie kusi.
"...na ulicy słowo droższe od pieniędzy..."
  • 65 / 5 / 0
Próbował ktoś robić w olejku do e-papierosa? Jakie proporcje wtedy zastosować? AB-CHMINACA robiłem 5mg/ml i na początku jeden buch fajnie kopał ;)
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
  • 50 / 2 / 0
Wczoraj zadałem to samo pytanie. Niestety nikt nie przepuścił mojego posta. Mniejsza o to.
Ktoś próbował i powie jak rozpuszcza sie w glikolu/glicerynie? I jakie proporcje sugerowalibyście?
Jak ze szkodliwością tego kanna? - Tak jak ze wszystkimi?
  • 5776 / 1184 / 43
Ja bym robił tak samo.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 50 / 2 / 0
Czytałem, że seria kanna mająca MN (tutaj jest odwrotnie) może być rakotwórcza.
Specem w tym nie jestem, ale wpisałem sobię w duckduckgo część pierwiastka NM2201 mianowicie Naphthalen i obczaiłem karty charakterystyki Naphthalen'u.
Wyczytałem, że on także jest rakotwórczy.
Kusiło mnie, żeby sobie zamówic gramika, ale jednak sie powstrzymam.
  • 330 / 19 / 0
Ja robie gramika raz na jakis rok - 6 miesiecy (jakiegokolwiek kanna) i jesli mialbym zauwazyc zmiany to bylyby raczej spowodowane ogolnym tryben zycia niz narko ktore spozywam sporadycznie. Jeslli mi czas miedzzt posiedzeniami z kanna nie zrobil zle na tolerke to obecne sorty sa jak najbardziej prawilne, tylko albo ja wpadlem po kolana do kociolka Panoramixa albo tolerka na wszystko w sumie daje o sobie znac.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2017 przez novaQ, łącznie zmieniany 1 raz.
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.