- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
scalono - surv
mniejwiecej po 80mg jednego i drugiego przy masie 76kg. Cudowne, nie bylo tak nachalne i sztuczne jak mdma, bylo niesamowicie klarowne, zero jakiegokolwiek uczucia zajebania w akcji, brak pierdolenia glupot jak po MDxx, a tylko sam szczerosc az do bolu. Mrrrr... Dobre, dobre. Tego 6-apb prawie nie bylo czuc w tym miksie, ono chyba tylko dodalo glebi i podbilo efekty 5-api. Najlepiej.
Ogólem bardzo na plus, w mojej opinii przebija MDMA swoją prawdziwością.
Razem ze zgraną paczką chcemy spróbować 6apb.
Szamalismy pixy w czasach kiedy były łatwo dostępne do 2008. Później lipa nigdy już nie trafiłem na dropsa z MDMA.
Właśnie chęć ponownego spróbowania czegoś zbliżonego do mdma nas skusiła.
Przypadkiem trafiłem na opinie o 6apb.
Dużo się naczytałem wiadomo teorii. Na praktykę przyjdzie czas w sobotę ;] na domówce czyli:
5 osób:
Women, 52 kg, 5 miesięcy bez żadnych dragów
Man, 80 kg, 5 miesięcy bez żadnych dragów
Man, 70 kg, 3 tygodnie beż żadnych dragów
Man, 90 kg, ----------------||-----------------
Man, 110 kg, ---------------||----------------
Posiadamy:
2g 6apb
2g 3mmc
Z tego co czytałem to dużo mamy.
Odczynniki pochodzenia [popularnego - surv] wiec lipy chyba nie będzie.
Dawkowanie od jakiego chcemy zacząć:
Mojej kobitce to zapodam mniej ok 80-100mg na start.
My to zapodamy na pewno 150-200mg na start na "chłopa" :diabolic: oczywiście oralnie . Doświadczenie z rc mamy spore i lubimy mocno.
Ale co dalej ???
Czy w trakcie możemy dobijać się 3mmc w naprawdę małych ilościach ??
Czy w miarę potrzeby delikatnie 6 apb?
W sumie na głowę wychodzi 400mg 6apb i 400mg 3mmc...
Pierwszy raz przygoda z 3mmc i 6apb...
Oczywiście pełny raport na bieżąco będzie pisany ( o ile będę w stanie ) w sobotę.
nie identyfikujemy źródeł - surv
- impreza całonocna, jakoś od 18 do 12 dnia następnego
- danie główne: muzyka z różnych gatunków puszczona na wysokiej jakości kolumnach, głównie rock psychodeliczny/progresywny i elektronika, mroczne klimaty
- ściśle ograniczone grono: ja, moja kobieta i dwóch przyjaciół
- świeczki, stroje z lat 60. i reszta stylizacji, planuję zrobić "misterium" z "Modlitwami psychodelicznymi" Leary'ego
- w tle perspektywa seksu koło 2-3 w nocy
Pewniakiem na tą imprezę jest oczywiście 6-APB (sort kawa z mlekiem) + jakiś psychodelik, osobiście stawiałbym na 2C-P z racji długości działania, niemniej mam jeszcze 5-meo-mipt (HCl i freebase). Do tego wszystkiego MXE, AM-2201 lub mj. W jakich proporcjach i przede wszystkim z czym mieszać, aby wyciągnąć jak najwięcej z muzyki, wizuali i doznań seksualnych? Zależy mi też na tym, aby główna część zabawy trwała minimum 4h.
Myślałem o 100-150mg 6-stki wziętych godzinę po 13mg 2C-P, gdzieś na peaku dopalić ewentualnie 5-meo-mipt (co jednak mi się nie widzi z racji stymulacji) albo załadowaniu 200mg 6-stki, a następnie po 2h dociągnięciu 30mg 5-meo-mipt, i gdzieś pod koniec sniffnąć sobie 30mg dobrej MXE. Oba miksy wciąż dopalane. Doświadczenie z psychodelikami mam spore, o oddziaływanie psychiczne się nie boję, raczej o własne ciało. Tolerancja: 21 lipca szło 200mcg kwasu, 2 sierpnia pójdzie 15mg 2C-P, zatem przerwa będzie tygodniowa. Propozycje i sugestie?
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Wyjebałbym 2c-p i zaopatrzył się w mniej rozpierdalający fizycznie psychodelik- jakieś 4-aco-dmt, czy coś w ten deseń, szamnął razem z 6-apb i ew. rzucił na peaku trochę tego 5-meo-mipta. Co do MXE to za chuj by mi do głowy nie wpadł pomysł łączenia tego z 6-apb, ale jak tam chcesz. Przeciwnikiem syntetycznych gandzi jestem i jak już bym miał palić to coś zielonego co ładnie pachnie.
Berig pisze: - ściśle ograniczone grono: ja, moja kobieta i dwóch przyjaciół
- świeczki, stroje z lat 60. i reszta stylizacji, planuję zrobić "misterium" z "Modlitwami psychodelicznymi" Leary'ego
- w tle perspektywa seksu koło 2-3 w nocy
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.