Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 56 / 0
250mg IV jest taką lajtową wersją około 125mg metylonu IV. Brakuje jednak tej dysocjacji, ale euforia, SERT i DOP się wylewa bardzo ładnie :cheesy: .

β-ketony - Back in The Game :cheesy:
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 211 / 2 / 0
Czeslaw pisze:

@Chemman
a to organiczne związki z atomem bromu nie mogą mieć barwy białej? :huh: Kontrprzykładem niech będzie choćby 2C-B, którego zdjęcie właśnie wrzuciłem.
Oznaczyłeś te kryształy na 99,8%? Jest w ogóle możliwe zrobienie czegokolwiek o takiej czystości, nawet w laboratoryjnych warunkach? Jak czystych odczynników należaloby użyć? 99,99%?
W jaki sposób to oczyszczałeś? Może istnieje lepsza metoda?

Sorry że się czepiam, na chemii organicznej się mało znam, ale jak ktoś mi mówi że ma cokolwiek o czystości 99,8% (a do tego jako argument podaje nieprawdziwą tezę, że związki bromu nie mogą być białe), to czuję się w obowiązku postawić na tym znak zapytania.
Hihihi mogą. Piszę akurat o tym konkretnym przypadku. Proszę nie nad interpretować moich słów. Akurat brefedron ma taką "urodę" że nigdy nie będzie biały. Nie generalizowałem tego na inne związki organiczne z atomem bromu. Nie wiem skąd to pytanie i interpretacja.
Nawiasem mówiąc jeśli z 2C-B zrobić bk-2C-B to też będzie miało ciekawy odcień ;-)

Niektóre związki można oznaczać do czystości 99,999 % :-) Wiele związków jest produkowanych w czystości 99,99% w milionach ton rocznie w olbrzymich skalach przemysłowych. Brefedron najlepiej oczyszczać przez krystalizację z wody. Poniżej foto czyściutkiego brefika. Zawsze ma charakterystyczny kolor niezależnie od tego ile razy byłby oczyszczany:

[ external image ]
[ external image ][/url]

Więc proszę nie piszcie o białym brefedronie, bo taki po prostu nie istnieje.

I sniffem można to badać ;-) Jednak oral jest jakiś taki milszy. W obu przypadkach dawkowanie podobne. Zapraszam do poczytania o tym na drugs-forum: http://www.drugs-forum.com/forum/showpo ... ostcount=1
Nad bezpieczeństwem badań czuwał M-B %-D
  • 3449 / 122 / 8
@Chemman
To czym jest biały proszek, który wygląda jak brefedron, smakuje jak brefedron i działa jak brefedron? Zwłaszcza, że podobno ta substancja nie za bardzo daje się pomylić z innym beta-ketonem. Nie ma możliwości, że istnieje jakaś technika oczyszczenia tego, tylko mało kto o tym wie?

Widziałem 3 razy biały proszek który miał być 4-BMC, do tego raz przezroczyste kryształki które sam uzyskałem przez krystalizację z wody. Widziałem ludzi, którzy to brali i generalnie twierdzili, że zgadza się z czasem i opisami działania.
  • 129 / 2 / 0
Dzisiaj przyszła próbka 500mg, wciągnąłem 220mg-ten środek jest genialny, żałuję, że zamiast 2g brefedronu kupiłem tyle samo 3,4 DMMC, którego nawiasem mówiąc sporą część oddałem za darmo.
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 262 / 1 / 0
Genialny ;]
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 2 / 0
Hipotermia pisze:
Dzisiaj przyszła próbka 500mg, wciągnąłem 220mg-ten środek jest genialny, żałuję, że zamiast 2g brefedronu kupiłem tyle samo 3,4 DMMC, którego nawiasem mówiąc sporą część oddałem za darmo.
Brefik jak dla mnie to keton nr 1. Ciekawe jest w tym, to że następnego dnia po eksperymencie nie mam żadnych negatywnych efektów, a wręcz przeciwnie - czuję taki luz i relaks :-) Pewnie to skutki działania antydepresyjnego substancji.
  • 1959 / 56 / 0
Tak, działanie substancji opiera się głównie na POTĘŻNEJ empatii (nawet metylon nie dawał takiej namiastki), z zachowaniem metylonowego/mefedronowego profilu przy IV (nieogar, dysocjacja, uczucie lekkości ciała - ale słabsze). Nie wiem, czy za ten luz i releks nie odpowiada czasem ten brom w cząsteczce.
  • 211 / 2 / 0
Znajomy właśnie podrzucił mi idealnie pasującą do tego nazwę handlową "Pure Beauty" ;-)
  • 425 / 4 / 0
No no:) Po pierwsze: Czy tak naprawdę ten brefik jest taki zajebisty?
Ile na pierwszy raz? 100? 150? snifem. Mam lajtowe doświadczenie z ketonami.
Czy miks z alfa-PPP/mppp wzmocni działanie brefa i doda mu więcej stymulacji? Jakie proporcje?
Czy miks z MeOPP wzmocni działanie? Proporcje 1:1?
Jak z ochotą na seks i pałeczką?
Dzięki, pozdrawiam!
  • 1959 / 56 / 0
Zaczynałbym od 200mg. Sam brefedron stymuluje troszkę mocniej niż metylon, tak więc nie wiem czy jest potrzeba na dokładanie stymulacji - aczkolwiek sam sprawdzisz czy Ci odpowiada taki poziom.
Przez tą empatię raczej bardziej ochota na jakieś przytulanie niż seks :cheesy: .
Mix z pFPP jest bardzo OK, tak więc myślę, że MeOPP też będzie dobre.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.