W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
2) Różeniec górski/Ahwagandha/Żeń-szeń/zapewne i Bacopa jako adaptogeny (z mojego doświadczenia wiem, że powinno się naprzemiennie stosować po 1,5mc przerwa 1-2 tygodniowa a potem następna roślina)
3) Hordenina (średnie iMAO) - czy to nie przesada w kierunku wywołania hipomanii? Może na okres smutku hordenina?
4) Canna i Kava Kava anksjolityczne
Dlaczego damiana?
Czy bez wspomagaczy da się to w miarę niezauważalnie przejść, jeśli rozkładać na dłuższy okres czasu? albo czy ewentualnie lekarze do odstawki przepisują jakieś chwilowe wsparcie?
Wychodząc z 100mg - 100mg to:
100 - 50, potem 50 - 50, potem 50-25, 25-25, 25-0 i do 0-0. Chyba tak najlepiej. Oczywiście każdy etap to nie jest jeden dzień. Chociaż jak mnie się leki skończyły, to kilka dni było po marne 25mg i jakoś nie cierpiałem. Poczytaj o dekarboksylowanym CBD, może to być odpowiedź natury na lamotryginę.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
I oprócz senności taki lekki brak werwy do pracy też jest przy lamo?
edit: taaa, i nie za bardzo się chciało coś konkretnego robić
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.