Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 45 / 1 / 0
wiecie coś może na temat JWH 122 lub JWH 019 ? jaka moc , jak dzialanie , jak dawkowac ?
  • 294 / 5 / 0
http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=518218

skrót dla nieangielskich:
podobne do 018, ale mniej psychozogenne.
działa podobnie do mieszanki 073, 200 i ciutki 018.

warto nadmienić, że reporty zupełnych świeżaków, więc może to tylko kampania reklamowa, a toto jest gówniane i nic nie warte.
dawkowanie ciut większe niż 018.
JWH-018 : N-pentyl || CB1 Ki: 9.00 +/- 2.94 || CB2 Ki: 2.94 +/- 2.65 || 3.06
JWH-019 : N-hexyl || CB1 Ki: 9.80 +/- 2.00 || CB2 Ki: 5.55 +/- 2.00 || 1.77
na papierze wygląda nieźle i potwierdzałoby relacje świadków z BL...
  • 591 / 8 / 0
zobaczymy, niedlugo będę miał trochę JWH-019 do testów. W sumie nigdy nie przepadałem za kanabnolami, więc nie mam doświadczenia co do tej grupy substancji, ale zobaczymy jak z tym jest...
  • 15 / / 0
Mam pytanko do fachowcow :) Z czystej ciekawosci o czystosc zwiazkow, a takze dla upewnienia sie czy otrzymujemy aktualnie legalny produkt (np JWH-081 a nie 018, 200, czy 250 itd), czy ktokolwiek pokusil sie o zrobienie analizy otrzymanego zwiazku? Chyba wrzucenie na tego na HPLC (nawet bez spektrometrii mas) byloby najprostszym/najtanszym rozwiazaniem.
  • 1009 / 42 / 0
kto nasączał ile gram ziółek iloma gramami jwh-81 i jak było z mocą? Bo nie wiem jakie proporcje przyjąć..
25g na 1g?
  • 415 / 4 / 0
Nie miałem wagi, więc nie określe dokładnie, ale wydale mi sie ze uzyłem +25g suszu na 1g JWH.
Bicie wystarczyło by poczuć efekty... Kiedys zrobiłm zbyt mocna mieszanke i pozniej poprostu "wzmacniany susz" mieszałem z tym bez syntetyka, by nie przestrzelic oczekiwanego stanu...
  • 1009 / 42 / 0
dzięki za informacje. Powiedzcie mi jeszcze czy aceton techniczny się nadaje do rozpuszczenia JWH081
  • 1009 / 42 / 0
Dzięki za informacje. Powiedzcie mi jeszcze czy aceton techniczny nadaje się do rozpuszczenia JWH081?
  • 591 / 8 / 0
dawkowanie JWH-019, anyone?
  • 527 / 6 / 0
25 mg tak gdzies czytalem...napisz jak testy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.