Z tych objawów niektóre miewałem ale to samo zawsze przechodziło, chyba miałem szczęście i prolaktyna mi nie podskoczyła.
To pisałem w sumie o amisulprydzie ale flupentiksol też dość długo brałem i też bez problemu.
Ja to się zastanawiam czy nie wrócić do tego Solianu po bo tym całym fluanxolu mam tak raz mnie upierdala znuża raz pobudza tylko ciekawe czy po 15 dniach przerwy On znowu zadziała taka jak wcześniej i zapewne trzeba będzie znowu czekać 2 tyg
Tylko ze ja go brałem (Solian ) od 2018 roku i w końcu się coś pojebalo i przestał działać a ten zjebany fluanxol wycisza to fakt ale działa tylko 2/3 h Max i zmęczenie wyczerpanie jest na nim ogromne ze nawet się mówić nie chce
Tak właśnie chyba zrobię bo nawet moja Pani doktor mówiła ze mogę spróbować na rano nic nie brać i zobaczyć jak się będę czuł
Czy przyjmowane tego leku dalej ma sens jeżeli przez tydzień zupełnie nic sie nie zmienia? Sulpiryd zadziałał praktycznie od pierwszego dnia...
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.