Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja od jakiegoś miesiąca wale Red Bull'a czerwonego i juz mocno mi sie przejadł . Trzeba będzie zakupić Gawith Apricot jak najprędzej . Fajnie tak zmieniać marke co jakiś czas . NIe ma monotonii i lepiej smakuja dawno nie snuff'ane tabaczki .

Edit : Jest ktoś kto notorycznie wali np. takie kreski ------------- Red Bull'a . Ja nie daje rady , zaledwie tyle szczypte sypie na rękę .
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2008 przez CosmoDo, łącznie zmieniany 1 raz.
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 54 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: elf »
Walenie kresek to kalectwo. Dzieciaki (albo i nie ;P) chcą, żeby to wyglądało jak walenie amfy na filmach ;/. Osobiście najbardziej lubię snuffać z palców, ale większość tabakier się nie otwiera jak, np. apricot. Pozostaje wtedy naturalna tabakiera ;]
I zabij tę myśl, bo Cię zatruje..
  • 54 / 1 / 0
Uważasz się za lepszego od "pieprzonych snobów" bo tolerujesz zachowania wprost z przedszkola? Odpowiednie podanie wpływa na efekty. To nie żarcie Aco na boisku. Nie pasuje? To wypierdalaj ze swoim red bullem i postą obudową od długopisu.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Babil20 »
Racja, coraz więcej ludzi tabaczących próbuje śmieszną (nie mówie że złą) tabake przekształcić w coś w chuj elitarnego, to nie jest kubańskie cygaro, zresztą, czym różnią sie efekty tabaki zażytej przez rure/z ręki?
Uwaga! Użytkownik Babil20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 1 / 0
Nie próbuje przekształcić tylko zachować ;P
  • 25 / / 0
Dobrze, kolego Elf, ale nie odpowiedziałeś na pytanie.
Sam czasami sobie ''snuffne'' z ręki; nigdy nie używałem żadnych rur do wciągania tabaki, ale osoby które tak zażywają powinieneś mieć głęboko w dupie, w końcu czy wpłynie to na smak/cenę/jakoś tej wciąganej przez Ciebie? Nie sądze, bynajmniej, dobrze że ludzie kupują tabake, niesie to ze sobą coraz więcej gatunków na sklepowych półkach, których w Polsce jest niestety mało.
Uwaga! Użytkownik Babil20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
Jak dla mnie osobiście, snuffanie przez jakieś rurki mija się z celem, sam snuffam tylko z ręki, ale jak ktoś lubi robić sobie kreski, i wciągać rurką, to jego sprawa.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Piotrunio, a jaki jest cel snuffania? Taki, żeby ten proszek znalazł się w nosie, a czy znajdzie sie tam za pomocą rurki czy odkurzacza to naprawde nie jest ważne.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
Otóz to ;)
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 1 / 0
A ja rzucilem papierosy i w ramach odwyku kupilem sobie tabake. To taki moj metadon :o)
Traveling by telephone.
Hey ho, here we go
Ever so high.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.