tur3k pisze:Hm 3h opio-fazy w robocie fizycznej na 2 pakach kody czy jedzenie.. zgadnijcie co wybierze ćpun :cheesy:
tur3k pisze:Ćpanie kody 2x dziennie nie jest normalne. Czemu to gówno tak krótko działa :(
1/4 rano
3/4 wieczorem
albo nawet
1/5 rano
4/5 wieczorem
Inaczej to nie ma sensu. Jak np brałem 1/3 rano 2/3 wieczorem to faza wieczorna była zbyt słaba, faza poranna też a zarazem nakładała się taka "niechęć" do życia i grzania, bo już w momencie jak wchodziła lekko poranna faza to już wiedziałem, że nie będze mi dzisiaj ani przez chwile naprawdę dobrze :D
Pozdro
@NLZ opłaca się zaczynać? Tzn. Duzo osób gra czy raczej same koksiki?
Biorąc kodę nawet jak jesteś zdegenerowanym narkomanem i walisz 1g+ to jesteś w stanie wytrzymać dzień i dopiero wieczorem walnąć (zdarzają się czasami problemy, ale to dopiero po 2-3 latach brania, że czasem przycisnęło z rana i trzeba było walnąć) lub że zwyczajnie mi się nudziło i waliłem sobie z rana do browarka/benzo. NIe zmienia to faktu, że chodzi o to, że np. masz tolerkę na 6 paczek kody. Weźmiesz 2 paczki rano, bo masz taką ochotę. To jeżeli weźmiesz wieczorem 4 paczki będzie chujnia. Jak weźmiesz 6 to będzie mniejsze wejście ale możliwe, że większy nodding i mocniejsza faza. Ogólnie tak pisałem post wyżej taki schemat najlepiej utrzymywać jeśli chce się wieczorem mieć grzanie porządne.
Jak wjebiesz 3 rano 4 wieczorem przy tolerce na 6 pak (jednorazowo na fazę) to będzie chuj a nie grzanie i rano i wieczorem mimo, ze łącznie zjadłeś 7 paczek.
monqe pisze:I jak się pracuje na kodzie ? Nie wyobrażam sobie tego..nie ogarnąłbym , boje się że w pewnym momencie usiadłbym i olał , albo po prostu wyszedł z zakładu.Szkoda by mi było fazy.
Ogarnąłem taki sobie maczek (4-5/10), bardziej sedacyjny i dłużej działa - jak za 13 zeta to może być, lepsze to niż faza na tym samym poziomie trwająca 2-3 godziny (po kodzie). I po maczku mi się bardzo dobrze śpi :) Parę dni na tym przejadę, czekam na BF-a i rozpoczynam zabawę z gonieniem smoka ;)
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
JohnSmith pisze:@up chodziło właśnie mniej więcej o to czy polepszy wieczorną faze. Myślałem też że te poranne dawki mogą powodować ''zabicie głoda'' czyli powstrzymanie całodziennych rozmyślań nad wrzutką. Btw wiesz może ile zarzucać tego lewocośtam na histamine (w mg) i czy to spowoduje zanik tego rozdrażnienia po zejściu fazy? Gdzieś na forum czytałem że to właśnie przez histamine.
Ja OSOBIŚCIE nie polecam brania antyhistamin do kody jeśli nie masz puchnięcia/robienia się czerwonym/KUREWSKIEGO drapania. Tak jak pisałem jest to moja OSOBISTA opinia, że a-histaminy powodują osłabienie działania kody (i ogólnie opio). Jeżeli jednak musisz już brać anythistaminy (bo ja np. biorąc majkę muszę, a przy kodzie nie mam zupełnie wyrzutu) to bierz 1/2 lub całą tabletkę zyrtecu/alertecu czy jak to się tam nazywa. Spróbuj z mniejsza dawką, potem bierz w razie czego mniejsze, bo zawsze lepiej mniej chemii w siebie wpierdalać. Powiedz mi, jakie bierzesz dawki kody? I ile czasu? Próbowałeś z czymś mieszać?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.