Przepraszam, że w tym wątku ale tutaj mam nadzieję ktoś może bezie wiedział i znał odpowiedz.
Bardzo Was prosze bo ostatnio troszke schizuję, że mnie podtruwają i dają mi lewy Mobemid :motz: ^_^ :cheesy:
Nie wiem czy wolno wstawiać tu zdjęcia ale chciałem się upewnic czy ten Mobemid prod. Jelfy który mam jest oryginalny. W necie nie znalazłem zdjęcia takiego opakowania tylko bardziej kwadratowe i z inną szatą graficzną. Ja tego osobiscie nie kupiłem w aptece, więc to moze jakas podróba?
Zdjęcia:
http://zapodaj.net/cdb327678230a.jpg.html
http://zapodaj.net/765ee048d222d.jpg.html
http://zapodaj.net/ecb4961c312a7.jpg.html
http://zapodaj.net/0cdfeb28f2cd0.jpg.html
Spotkał sie ktoś z taką wersją Mobemidu?
Proszę pomożcie mi dzieki :-)
bamboa pisze:Co mogą oznaczać w chuj paranoiczne i obsesyjne zjazdy po dopaminergikach? Jakiś typ osobowości, zaczątek choroby/chorób umysłowych, a może taka już specyfika mety, koksu, metkata i mefa :cheesy: .
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
tur3k pisze:Hej, od wczoraj sobie wapuję z folii a-pvp naprzemiennie z butyr-fentem (tego drugiego znacznie mniej) i mam dość spłycony oddech, tak jakby delikatne problemy z nabraniem pełnego tchu.
Jest jakiś rodzaj amnezji który można udawać i lekarze się nie połapią?
Mam 22 lata i od pewnego czasu ćpie kode, trampka i pale bake juz tak z 3lata, koda niecały rok, trampek półtorej. Ale do sedna, mam problemy z potencją, nawet podczas igraszek z kobietą, gdy zadowalam partnerkę ciężko o erekcje, dopiero jak panna się dobrze do niego dobierze to jakoś idzie :-D Powiedzcie mi która z mych zażywanych substancji mogła na to wpłynąć?
Wiecie może co może być mojemu kumplowi ?
Dość dobrze zaznajomiony z beta ketonami, MJ w dużych ilościach. I pewnego dnia w klubie mu podobno odwaliło na MJ. Oglądali przedtem jakiś film o duchach i ktoś poszedł za drzwi. Wkręcali go aby poszedł za nim ale on się bał że otworzy drzwi a tam zupełnie inna osoba będzie siedzieć. Odwożąc go tylko gadał jakoś dziwnie i nielogicznie coś tam że za to co się stało jakaś dusza musi być potępiona. Ogólnie od tamtego przypału wszędzie wypatruje jakieś symbole. Mniej gada i gada inaczej.
Co mogą oznaczać w chuj paranoiczne i obsesyjne zjazdy po dopaminergikach? Jakiś typ osobowości, zaczątek choroby/chorób umysłowych, a może taka już specyfika mety, koksu, metkata i mefa :cheesy: Na zjeździe z tychże potrafie sobie wmówić tak durne rzeczy jak to, że sprzątaczka która myje podłoge mopem to smutni panowie z psem który niucha w poszukiwaniu dragsów, każdy wie i drwi standardzicho, do tego dochodzi jak już leże i próbuje zasnąć pierdolenie do samego siebie jakiś naprawdę pojebanych nie mających sensu zdań w myślach.
Od czasu Parogenu zanikło uczicie głodu, brałem go 11 dni. Uświadomiłem sobie że nie miałem go ani razu. I jakieś dziwne stolce mam, takie jakoś rzadkie, raz taki kolor raz inny, zazwyczaj jakiś dziwny. Zdarza się że są w nim resztki jedzenia. Z dobre 4 miesiące nie brałem Parogenu.
Ta, benzodiazepinowa. Po co ci to? Chcesz donepezil żulić?
Może złapałeś IBS po paro? W końcu on podnosi serotoninke która aktywuje 5-HT3. Zacznij jeść imbir, mięte i rumianek. Możesz dojebać do tego troche opio lub gałki spowolnienie przelotu żarcia przez jelitka. Najlepiej zrób se pewien test. Najedz się do syta i na koniec zjedz z 3 kopiaste łyżki stołowe maku. Jak zaczniesz srać makiem to znaczy że masz szybki przelot lub za słabe trawienie. Jak zaczniesz na kilka dni srać makiem to znaczy że przelot jest spoko tylko trawienie siada.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.