ODPOWIEDZ
  • 410 / 19 / 0
Heja :)

Przepraszam, że w tym wątku ale tutaj mam nadzieję ktoś może bezie wiedział i znał odpowiedz.

Bardzo Was prosze bo ostatnio troszke schizuję, że mnie podtruwają i dają mi lewy Mobemid :motz: ^_^ :cheesy:

Nie wiem czy wolno wstawiać tu zdjęcia ale chciałem się upewnic czy ten Mobemid prod. Jelfy który mam jest oryginalny. W necie nie znalazłem zdjęcia takiego opakowania tylko bardziej kwadratowe i z inną szatą graficzną. Ja tego osobiscie nie kupiłem w aptece, więc to moze jakas podróba?

Zdjęcia:

http://zapodaj.net/cdb327678230a.jpg.html
http://zapodaj.net/765ee048d222d.jpg.html
http://zapodaj.net/ecb4961c312a7.jpg.html
http://zapodaj.net/0cdfeb28f2cd0.jpg.html

Spotkał sie ktoś z taką wersją Mobemidu?

Proszę pomożcie mi dzieki :-)
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2976 / 256 / 0
Hej, od wczoraj sobie wapuję z folii a-pvp naprzemiennie z butyr-fentem (tego drugiego znacznie mniej) i mam dość spłycony oddech, tak jakby delikatne problemy z nabraniem pełnego tchu. Wczoraj wrzuciłem w czasie palenie alfy (większość nocki na niej była) 12,5mg kaptoprylu w celu uspokojenia serducha - pomogło. W międzyczasie poszło ok 12mg bromka (dziennie biorę 2x3mg). Czy kolejna porcja kaptoprylu pomoże na te problemy (zaznaczam - niewielkie, ale przeszkadzają mi) z oddychaniem, czy coś innego ? Jestem otwarty na propozycję :listen:
  • 84 / / 0
hej. od dwóch tygodni jestem czysty po 11 ciagu EPH i noopa. Cały czas czuje się żle, po godzinie wóch od pobudki w głowie pojawia się taki typowy zjazd, taki jak dzien po mocnej zabawia. Mam tak codziennie. I nie przechodzi ;/
  • 3523 / 56 / 0
bamboa pisze:
Co mogą oznaczać w chuj paranoiczne i obsesyjne zjazdy po dopaminergikach? Jakiś typ osobowości, zaczątek choroby/chorób umysłowych, a może taka już specyfika mety, koksu, metkata i mefa :cheesy: .
To normalne po stymulantach i nieprzespanych nockach,że możesz być podejrzliwy, słyszeć głosy których nie ma i widzieć ciekawe rzeczy. Jeśli nadal będziesz tak postępował to objawy te będą występowały także kiedy będziesz czysty i wypoczęty.Daj organizmowi odpocząć a wszystko minie.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3219 / 395 / 0
tur3k pisze:
Hej, od wczoraj sobie wapuję z folii a-pvp naprzemiennie z butyr-fentem (tego drugiego znacznie mniej) i mam dość spłycony oddech, tak jakby delikatne problemy z nabraniem pełnego tchu.
B-Fent powoduje spłycenie oddechu sam z siebie, utrudnia pełne napięcie mięśni przepony, które pracują przy oddychaniu. Do tego częste waporyzacje czegokolwiek podrażniają pęcherzyki płucne, które się obkurczają co też dokłada swoje. Kaptopryl raczej nic nie pomoże.
  • 1167 / 13 / 0
Szybkie pytanie czy 2fa i 5mapb rozrzedza krew cos w stylu aspiryny?
  • 335 / 1 / 0
Od czasu Parogenu zanikło uczicie głodu, brałem go 11 dni. Uświadomiłem sobie że nie miałem go ani razu. I jakieś dziwne stolce mam, takie jakoś rzadkie, raz taki kolor raz inny, zazwyczaj jakiś dziwny. Zdarza się że są w nim resztki jedzenia. Z dobre 4 miesiące nie brałem Parogenu.
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 749 / 86 / 0
Jest jakiś rodzaj amnezji który można udawać i lekarze się nie połapią?
Ta, benzodiazepinowa. Po co ci to? Chcesz donepezil żulić?

Mam 22 lata i od pewnego czasu ćpie kode, trampka i pale bake juz tak z 3lata, koda niecały rok, trampek półtorej. Ale do sedna, mam problemy z potencją, nawet podczas igraszek z kobietą, gdy zadowalam partnerkę ciężko o erekcje, dopiero jak panna się dobrze do niego dobierze to jakoś idzie :-D Powiedzcie mi która z mych zażywanych substancji mogła na to wpłynąć?
Wszystkie.
Wiecie może co może być mojemu kumplowi ?

Dość dobrze zaznajomiony z beta ketonami, MJ w dużych ilościach. I pewnego dnia w klubie mu podobno odwaliło na MJ. Oglądali przedtem jakiś film o duchach i ktoś poszedł za drzwi. Wkręcali go aby poszedł za nim ale on się bał że otworzy drzwi a tam zupełnie inna osoba będzie siedzieć. Odwożąc go tylko gadał jakoś dziwnie i nielogicznie coś tam że za to co się stało jakaś dusza musi być potępiona. Ogólnie od tamtego przypału wszędzie wypatruje jakieś symbole. Mniej gada i gada inaczej.
Psychoza. Jak będzie dalej ćpał to zacznie spierdalać przed kosmitami i agentami, albo kogoś zabije.
Co mogą oznaczać w chuj paranoiczne i obsesyjne zjazdy po dopaminergikach? Jakiś typ osobowości, zaczątek choroby/chorób umysłowych, a może taka już specyfika mety, koksu, metkata i mefa :cheesy: Na zjeździe z tychże potrafie sobie wmówić tak durne rzeczy jak to, że sprzątaczka która myje podłoge mopem to smutni panowie z psem który niucha w poszukiwaniu dragsów, każdy wie i drwi standardzicho, do tego dochodzi jak już leże i próbuje zasnąć pierdolenie do samego siebie jakiś naprawdę pojebanych nie mających sensu zdań w myślach.
Za dużo ćpiesz i ci się mózg wyczulił na psychotyczne efekty ćpania, i to jakiegokolwiek co powoduje psychozy. Musisz odstawić ćpanko i podleczyć się suplementami żeby wypierdolić ten zmiany w mózgu.

Od czasu Parogenu zanikło uczicie głodu, brałem go 11 dni. Uświadomiłem sobie że nie miałem go ani razu. I jakieś dziwne stolce mam, takie jakoś rzadkie, raz taki kolor raz inny, zazwyczaj jakiś dziwny. Zdarza się że są w nim resztki jedzenia. Z dobre 4 miesiące nie brałem Parogenu.
Może złapałeś IBS po paro? W końcu on podnosi serotoninke która aktywuje 5-HT3. Zacznij jeść imbir, mięte i rumianek. Możesz dojebać do tego troche opio lub gałki spowolnienie przelotu żarcia przez jelitka. Najlepiej zrób se pewien test. Najedz się do syta i na koniec zjedz z 3 kopiaste łyżki stołowe maku. Jak zaczniesz srać makiem to znaczy że masz szybki przelot lub za słabe trawienie. Jak zaczniesz na kilka dni srać makiem to znaczy że przelot jest spoko tylko trawienie siada.
  • 335 / 1 / 0
Ta, benzodiazepinowa. Po co ci to? Chcesz donepezil żulić?
Chcę się znaleźć w miejscu w którym zawsze chciałem i tam iść do szpitala i udawać że nie wiem kim jestem i skąd jestem. Nie wiem czy to może się udać, ale jakby tak na nowo zacząć...
Może złapałeś IBS po paro? W końcu on podnosi serotoninke która aktywuje 5-HT3. Zacznij jeść imbir, mięte i rumianek. Możesz dojebać do tego troche opio lub gałki spowolnienie przelotu żarcia przez jelitka. Najlepiej zrób se pewien test. Najedz się do syta i na koniec zjedz z 3 kopiaste łyżki stołowe maku. Jak zaczniesz srać makiem to znaczy że masz szybki przelot lub za słabe trawienie. Jak zaczniesz na kilka dni srać makiem to znaczy że przelot jest spoko tylko trawienie siada.
O to zrobię teścik.
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 642 / 18 / 7
Zażywanie psychodelikow i uciekanie dolnej zastawki mitralnej. Wczesniej przez osobę cierpiąca na to były zażywanie psychodeliki. W małych dawkach AL-LAD i homet. Żadnych negatywnych efektów.
Odradzić takiej osobie zażywania czegokolwiek?
The sooner you stop, the less you suffer.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.