Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 163 / 5 / 0
Kiedy dostałem miprocynę, chciałem się upewnić bez wagi ile ma 1 mikrołyżeczka biała od noopeptu. Więc przerzucałem z samarki na kartkę, pewnie z niewielkim błedem. Wyszło, że 1 płaska ma 0,85mg.
Na pierwszy trip nie chciałem za mocno więc wziąłem 12łyżeczek i uświadczyłem tego falowania i oddychania natury, fraktale na chodniku jak się za długo wpatrywałem. Messenger się rozpływał i ciężko było pisać. Ale krótko trzymał peak, z 1,5h max.

przeniosłem - bg
  • 610 / 29 / 0
Zielona piguła zakupiona 6 miesięcy temu, jak będzie z aktywnością? Przechowywana w paru samarkach, ciemnym miejscu, temperatura pokojowa. Nie spodziewam się dużych spadków, ale czy jakieś bedą? Sory jeśli pytanie się pojawiło, ale ostatnie parę stron nie kojarzę a nie chce mi się bardziej wertować
  • 3651 / 999 / 2
Nie pojawiło o pigule. Ja kupiłem w wakacje proch z miprocyną i do teraz wybitnie działa. Tyle, że trzymałem w zamrażarce. Ta temperatura pokojowa mnie niepokoi. Gdzie dokładnie trzymałeś?
sky is the limit
  • 610 / 29 / 0
W znanym i lubianym opakowaniu po płyty CD ;), a to głęboko w szafce. Proch u mnie też działa bez zarzutów przy trzymaniu w pokojowej temperaturze, ale na przestrzeni trzech a nie sześciu miesięcy
  • 3651 / 999 / 2
Najlepiej to jak spróbujesz. Zatruć się nie zatrujesz. Jak proch działał git po 3mc, to po 6 pewno z 50% będzie słabsze. Zamrażarka jest zdecydowanie lepszym rozwiązaniem.
sky is the limit
  • 2883 / 303 / 0
Jadłem dziś 2tabsy 20mg i BL nie ma żadnego nie wiem czego się obawiacie, całkiem przyjemna tryptamina
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 3651 / 999 / 2
Może masz po prostu dobrą dietę, JSC? ;-)
sky is the limit
  • 70 / 7 / 0
Jadlem wczoraj z kolega mielismy 120mg celowalismy w 20mg. Podzielilismy na 6 kresek ale wzielisny 2 najmniejsze w obawie przed nieogarem bo niektore relacje sa takie ze o jeny po 20mg ... ostatecznie wzielismy napewno mniej niz 20mg do nosa ja 0 efektow tylko plakanie ze smiechu ale 0 visualizacji . Kolega mial visuale mowil ze drzewa sie placza i rosna w gore albo jak jakis krzak byl przy drzewie to normalnie widzial jak on oplatuje cale drzewo po sam szczyt. Ogolne falowanie itd. Aha i ze drzewa wychodza z rzeczywistosci jakbyscie mieli obraz drzew i z niego wychodza drzewa tylko ze w realu :p a ja nic kompletnie zawiodlem sie. Aha i jeszcze mial pod powiekami biale trojkaty i w srodku liczba 14 tez biala ale nie wiedzial o co chodzi xd... dzisiaj chcemy wziac oralnie 70mg na 3 bo okolo 10mg rozsypalem. Brat byl nastawiony 100% na nie ale jak zobaczyl jaka zwale mamy to namawial nas zeby z nim zajebac i dzisiaj chcemy wlasnie jak myslicie np po 25mg oralnie (brat 20) cos na nas zadxiala jak wcxoraj wzielismy okolo 15-18mg do nosa? I nie wiem moze do nosa to slabiej dziala czy o co chodzi?? Zaluje ze odrazu 30mg nie wzielem...
  • 3651 / 999 / 2
1. Musiałeś mieć rozwaloną tolerancję, a kolega nie. Podejrzewałbym, że mogliście mieć zwietrzały proch, ale jak razem z tego samego sortu, to raczej tolerancja.
2. Na was nic nie zadziała, albo lekko będziecie mieć podkręcone kolorki i trochę humor się poprawi. - MINIMUM tydzień między jednym waleniem a drugim
sky is the limit
  • 76 / 3 / 0
Poszło 70mg.
Masakryczny bad-trip.
Przez większość czasu nie byłam nieświadoma co dzieje się w świecie fizycznym.
Wydarzenia i rzeczy które robiłam zapętlały się po kilkanaście razy.
Byłam pewna, że umarłam, wszędzie było pełno krwi. Gdy byłam w stanie wstać pół świadoma po minięciu peaku sądziłam, że oglądam jak świat wyglądał przed moją śmiercią.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.