Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Ile zarzucić DHC continous mając jedynie tolerancję na tramal retard (1000-1400mg dziennie, 3 tygodnie, przerobione jakies niecałe 2 paczki dwusetek i krople, bo zaczynałem od 400-600mg z początku i robiło noddy tskie jakich po oxy w zyciu nie miałem). Ale wkurwia to ciągłe dobieranie diazepamu/klona który mam wrażenie zbijał fazę. Plus męczące po czasie było to stymulujące działanie (od tego to wolę medi sobie ogarnąć na recke). Aha, jeszcze mam tabsy prometazyny 25mg. Jaki stosunek dobierać? Widziałem chyba jakieś przepisy na leany 1:1.6 promka-dhc. Moze warto spróbować samemu zrobić z tego lean i dodac nawet te 5% alko? Czy duzo zabawy i jest to trudne? Mam też już tydzień przerwy od trampka, objawów odstawienia zero :D

Tak to kiedyś doświadczenie mam z oxy (240-320mg w peaku dziennie), ale 9 miesięcy czystości przed tym wyskokiem z tramadolem (myślałem wcześniej, że 3, ale to był jednorazowy wyskok z 20mg oxy, więc nie wliczam). Teraz planuję tydzień-półtorej przerwy bo już 3 dni i tak czysty, o dziwo żadnych skutków odstawiennych, ale poczekajmy jeszcze trochę.

A później powrót do pregaby. W zasadzie tylko po to mi ten tramal i DHC sięgnąłem zbić tolerke na 1.5-2g pregaby dziennie. Po ponad 3 tygodniach wystarczyło 2x150mg żeby było alles gut. Chcę spróbować zejść z tym dhc na 225mg pregaby.

Tak, wiem, że niebezpieczne i łatwo się wpierdolić, ale oxy się znudziły i odstawione bez problemu.

W sumie jak wygląda sprawa z metadonem? Wystarczy pójść do psychiatry, prywatnie nawet, powiedzieć, ze uzależniony od opio i czy możemy spróbować metadonu? Czy wyjebie mnie na odwyk do jakiegoś Monaru czy coś, a z buteleczki Mietka chuj xD? I tak mam stwierdzona politoksy (chociaż lekarka nie napisała od czego i stwierdziła to po tym że w przeszłości próbowałem wielu substancji, ale żadna poza ziołem nie wciągnęła na dłużej niz 1-2 razy, bo wiadomo, trochę sie skłamało o ciągach. Ale kurwa, zero objawów odstawiennych na tym oddziale, tym bardziej że pregabe dali. No i w ikp nabrudzone, mimo, że moich dwóch magików którzy nie są like zapłać a wypiszę co chcesz, tylko normalnie próbują leczyć uznali, że lekarka pierdolnięta, bo trzeba brać na zmianę w ciągach długich i wykazywać objawy odstawienia, gdzie jedynie miałem tak z ziołem xD)
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2026 przez Xaexon, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.