Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 50 / 6 / 0
@Annihilator Raz wrzuciłem w prochu 45mg, było dosyć tęgo ale obyło się bez większych turbulencji ^_^

Zapomniałem dodać że DOC'a wrzucam wyłącznie nosem, bo z deka szybciej wchodzi, ale różnica nie jest jakaś ogromna. Wrzucę tak jak mówisz po 90min, ale to jakoś z początkiem nowego roku - postaram się wrzucić TR bo mam wrażenie że ten mix może rozwiać trochę przynudnawy klimat DOC'a którego mam od cholery %-D
tropimy maczannę
  • 594 / 34 / 0
Mój znajomy też miał zbyt grubo po ~35mg. Twierdził, że widzi kratownicę, która spaja rzeczywistość, a w międzyczasie puścił pawia...
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 5 / 0
Też macie zjazd w sensie obniżony nastrój, mogą się włączyć lęki po peaku, jak już substancja schodzi? Czy to trip czy mikrodawka tu zwykle to samo, po 2h czuję spadek energii.
  • 3651 / 999 / 2
Lęki po peaku to raczej właściwość lizergamidów, ale to tylko u części osób - boją się, że to nie przestanie działać. Spadek energii wynika z przemęczenia mózgu.
sky is the limit
  • 2883 / 303 / 0
serio tak mówicie że 35mg to już grubo? ja jadłem ostatnio tabletę 20mg do piwa opio i prądu i było bardzo przyjemnie ale jeszcze wiem że marnie - to teraz zaplanowałem oszamać dwie czyli 40mg
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 5396 / 965 / 0
Ja będę miał prawdopodobnie w przyszłym tygodniu 100mg , planuję do sylwestra się oczyścić z brudów i wrzucić w ten dzień 50-70mg w zależności od tego jakie będzie s#s , jak się będę czuł.

Chce żeby było grubo.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 2242 / 373 / 0
Dosyć sporo, ja bym się cykał tyle wrzucać ze względu na BL

ok 30mg HOMETA dostałem wazo i drgawek mięśni, ciężki BL prawie 2h..
ale za to później było świetnie
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 567 / 53 / 0
JSC pisze:
serio tak mówicie że 35mg to już grubo? ja jadłem ostatnio tabletę 20mg do piwa opio i prądu i było bardzo przyjemnie ale jeszcze wiem że marnie - to teraz zaplanowałem oszamać dwie czyli 40mg
Na mnie np 40mg w mixie nie zrobiło wrażenia. Ego death tylko... Chyba że to we mnie jest problem, teraz po każdym mam wrażenie że przeżywam swoją śmierć [emoji14]
Predzej martwy niz slaby
  • 2883 / 303 / 0
16 grudnia 2017OdwiertKorzenny pisze:
Dosyć sporo, ja bym się cykał tyle wrzucać ze względu na BL

ok 30mg HOMETA dostałem wazo i drgawek mięśni, ciężki BL prawie 2h..
ale za to później było świetnie
jadłem miks 50mg hometa i 50aco dmt lub 100mg hometa więc nasze tolerki są na różnych poziomach, BL nie zaznałem mocnego przy jedzeniu 20mg więc wątpię by było strasznie przy 40
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 89 / 18 / 0
Nie ma się co aż tak obawiać BL. Przy miprocynie i tak wydaje mi się dość łagodny. Nie żreć jak świnia przez kilka dni, potem się przepościć przez kilka godzin i krople żołądkowe sobie bachnąć tak 20 minut po łyknięciu i będzie git. Może być co najwyżej "niewygodnie" i może być ciężko znaleźć sobie wygodne miejsce. Przy 2cb zdecydowanie mocniej mnie targało. Nawet puściłem pawia. Nie ma psychodelików bez BL.
Uwaga! Użytkownik janekowalski83 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.