Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 329 / 58 / 0
07 grudnia 2017kanabinoid pisze:
Czy wzięte 300mg pregabaliny ok 8h przed 25mg miprocyny wpłynie dość mocno na doznania, w stylu np. etizolamu?
Dodam, że pregabalinę zażywam od 3 dni (wcześniejsze dawki wynosiły 150mg), wcześniej była ok 2 miesięczna przerwa.
Na pewno pregabalina miała wpływ na trip, w szczególności jego wizualną część, ograniczając ją do może 10-15 % tego co mogłaby zaoferować miprocyna.
Mentalnie za to, połączenie okazało się bardzo wesołe, wspaniale komponując się z dobrym filmem, a później nawet książką.
Tolerancji raczej brak, chociaż jak spożywałem 2 tygodnie temu, to mnie coś wzięło na dorzutki (wróciłem z tripu z ekipą i chciałem na łóżku dać się ponieść, wizuale się wyostrzyły, aczkolwiek zmęczenie na tyle dawało się we znaki, że po 2h uśpiłem się eti) , jednak gorzej niż po pierwszej dawce) i zjadłem w sumie ok 70mg.

Czy roztwór wodny miprocyny trzymany w lodówce przez niecałe 2 tygodnie w pełni zachowa swoją moc?
  • 610 / 29 / 0
Ok, właśnie chodzi mi o to żeby było mocniej ale żeby znowu trip nie trwał krócej jak to ma miejsce przy sniffie (chyba). A dopalanie na afterglow'ie przywróci w jakiś sposób działanie czy bardziej pozwoli zasnąć ( z czym zresztą mam problem spory ) ?
  • 200 / 16 / 0
Gdzie najlepiej spedzic pierwszego (poza DXM) sajko-tripa? Miprocyna nada sie bardziej na domek czy jednak nastawic sie na wyjscie do lasu?
  • 3651 / 999 / 2
Zdecydowanie do lasu. Ubierz się ciepło. Weź coś ciepłego do bicia, czekoladę, jakieś żelki (jak lubisz). Powiedz tylko gdzie idziesz komuś znajomemu (jak masz zamiar dużo wziąć) i do dzieła. Nie wcześniej niż przed 15:00. Miprocyna lubi ciemność. Miłego tripu :)
sky is the limit
  • 8103 / 914 / 0
12 grudnia 2017blackgoku pisze:
Zdecydowanie do lasu. Ubierz się ciepło. Weź coś ciepłego do bicia, czekoladę, jakieś żelki (jak lubisz). Powiedz tylko gdzie idziesz komuś znajomemu (jak masz zamiar dużo wziąć) i do dzieła. Nie wcześniej niż przed 15:00. Miprocyna lubi ciemność. Miłego tripu :)
Oooo tak swietny plan.Czapka, szalik, rekawiczki.Kawa albo herbata w termosie, jakas kanapka czy cos slodkiego.Jak jeszcze zacznie do tego padac snieg bedziesz mial super tripa.Oczywiscie nie zapomnial 1 mg - 2 mg klonazepamu, jakby bylo za mocno.
Udaneg tripa :yay:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 200 / 16 / 0
Dzieki za rady! :) Paczka juz do mnie leci, zapewne w weekend bedzie milo :) 45mg bedzie dobra dawka czy jednak celowac w te 30mg na start? Psychicznie jestem pozytywnie nastawiony, nie boje sie, ale jednak substancja nowa dla mnie :D 0,25mg clonazolamu sie nada, czy 0,5mg jednak wziac? W benzo rowniez tolerancja dziewicza, ze tak powiem :D Wiem, ze pytam o blachostki, ale jednak wole miec pewnosc, czy przypadkiem czegos zle nie przeczytalem na wczesniejszych stronach :D Dyso (2'-OXO-PCM) zmniejsza tolerke na Miprocyne?
  • 3651 / 999 / 2
celuj w 30mg. 45 może być już za mocno. Jesteś pozytywnie nastawiony to jak będzie Ci wchodzić, to masz około godzinę na dorzutkę, która zwiększy moc tripu. Benzo to dobra asekuracja. Pamiętaj, benzo niszczy tripa, dlatego powinna być to ostateczność.
A to czy dyso zmniejsza tolerancję na tryptaminy, to TAK. Zdecydowanie tak. Ponadto. Wzięty dzień wcześniej przerobi Ci tripa na bardziej mindfuckowego. Albo po prostu jakbyś wziął 1,5-2x więcej. To jest mega mix, ale trzeba rozsądek porównany z doświadczeniem zastosować, by dobrać odpowiednią dawkę jednego i drugiego.
sky is the limit
  • 50 / 6 / 0
Czy mixowanie tego z DOCtorkiem będzie dobrym pomysłem?
W którym momencie to zainstalować żeby się dobrze zgrało wszystko?

I jak się maja sprawy mikrodawkowania, ktoś stosuje? Ewentualnie jeżeli było to już poruszane w temacie, to w którym miejscu bo trochę tego dużo do przewertowania, a ktoś może kojarzy.

Kolejna rzecz tyczy się makrodawkowania - lub, jak kto woli - hardkorowego zajebania. Jak jest z dawkami powyżej 70/80mg? Do czego można by to przyrównać?
tropimy maczannę
  • 2 / / 0
30 mg bedzie w sam raz tak jak pisze kolega wyzej. Co do mieszania lepiej po prostu poczekac 3-4 dni i wrzucic wieksza dawke :P
  • 236 / 32 / 0
[mention]Loude[/mention] a miałeś już jakieś próby powiedzmy przy ~50mg? Jeśli było lajtowo to możesz celować w ponad, tak jak mówisz, 70/80. Ja bym 90mg porównał mocą do 2-3 kartonów. Z kolei ziomek po 30 miał trochę za mocno. Zacznij z tzw. "rozsądnymi" dawkami i postaraj się wyczuć siebie i substancję. W kwestii odczuć fizycznych - patrząc na userów, odczucia własne i innych - w przypadku tabsów zdarzają się nieprzyjemności (częściej niż w przypadku prochu). Mnie nieźle przemdliło przy 3 tabsach x30mg i faza całkiem mocna, czego przy prochu (też 90) nie zaobserwowałem - jednakże solidnego wygięcia mózgó również nie zaobserwowałem.
Znowu się wypowiadam co do dawkowania homipta, choć nie powinienem, chuj mi na imię.

co do mixu z DOCem nie jestem pewien, DOC działa tak długo że ciężko się wstrzelić Ale jakoś koło 90-120 minut po.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.