07 grudnia 2017kanabinoid pisze: Czy wzięte 300mg pregabaliny ok 8h przed 25mg miprocyny wpłynie dość mocno na doznania, w stylu np. etizolamu?
Dodam, że pregabalinę zażywam od 3 dni (wcześniejsze dawki wynosiły 150mg), wcześniej była ok 2 miesięczna przerwa.
Mentalnie za to, połączenie okazało się bardzo wesołe, wspaniale komponując się z dobrym filmem, a później nawet książką.
Tolerancji raczej brak, chociaż jak spożywałem 2 tygodnie temu, to mnie coś wzięło na dorzutki (wróciłem z tripu z ekipą i chciałem na łóżku dać się ponieść, wizuale się wyostrzyły, aczkolwiek zmęczenie na tyle dawało się we znaki, że po 2h uśpiłem się eti) , jednak gorzej niż po pierwszej dawce) i zjadłem w sumie ok 70mg.
Czy roztwór wodny miprocyny trzymany w lodówce przez niecałe 2 tygodnie w pełni zachowa swoją moc?
12 grudnia 2017blackgoku pisze: Zdecydowanie do lasu. Ubierz się ciepło. Weź coś ciepłego do bicia, czekoladę, jakieś żelki (jak lubisz). Powiedz tylko gdzie idziesz komuś znajomemu (jak masz zamiar dużo wziąć) i do dzieła. Nie wcześniej niż przed 15:00. Miprocyna lubi ciemność. Miłego tripu :)
Udaneg tripa :yay:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
A to czy dyso zmniejsza tolerancję na tryptaminy, to TAK. Zdecydowanie tak. Ponadto. Wzięty dzień wcześniej przerobi Ci tripa na bardziej mindfuckowego. Albo po prostu jakbyś wziął 1,5-2x więcej. To jest mega mix, ale trzeba rozsądek porównany z doświadczeniem zastosować, by dobrać odpowiednią dawkę jednego i drugiego.
W którym momencie to zainstalować żeby się dobrze zgrało wszystko?
I jak się maja sprawy mikrodawkowania, ktoś stosuje? Ewentualnie jeżeli było to już poruszane w temacie, to w którym miejscu bo trochę tego dużo do przewertowania, a ktoś może kojarzy.
Kolejna rzecz tyczy się makrodawkowania - lub, jak kto woli - hardkorowego zajebania. Jak jest z dawkami powyżej 70/80mg? Do czego można by to przyrównać?
Znowu się wypowiadam co do dawkowania homipta, choć nie powinienem, chuj mi na imię.
co do mixu z DOCem nie jestem pewien, DOC działa tak długo że ciężko się wstrzelić Ale jakoś koło 90-120 minut po.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.