pozdrawiam, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
08 września 2024Detronizator2 pisze: @alankwiecinski Tak może mieć to wpływ na wchłanianie lorazepamu.
Oraz, pytania uszczegóławiające:
Czy bierzesz Ipp?
Czy nie masz bulimii przypadkiem?
Czy bierzesz jakieś inne leki?
Czy masz chorobę refluksową przełyku?
Nie wiem co jest z tym lorafenem, ale ostatnio po 5mg poszedlem z ziomkami do lasu pobawic sie fajerwerkami (juz po zmroku oczywiscie). Co jakis czas widzialem kątem oka "kontury" jakichs postaci, albo po prostu postacie, a gdy sie spojrzalem okazalo sie, ze to np. drzewo/krzak.
Co prawda żadnych lęków ani nic, pełna wyjebka, nie zwracałem na to większej uwagi, chociaż ciekawe to było. Nie wiem co mogło sprawić, ze lorafen tak na mnie działa. Po alprze/relanium/klonie nigdy czegos takiego nie doswiadczylem.
Ktoś miał podobnie czy tylko ja na niego jakoś inaczej dziwnie reaguje?
Ogólnie chyba normalna sprawa, że są jakieś zmiany percepcji, zwłaszcza w nocy w lesie z fajerwerkami.
Cóż mogło sprawić, że tak na Ciebie działa?
Nie wiem... nie wiem...
MOŻE DAWKA?!
Najlepiej przedawkować substancję i się zastanawiać co zrobiłem nie tak, albo zwalać winę na substancję. xD
Tylko porównywanie bdz do psychodelicznych używek mija się zarówno z celem jak i kolejnością.
PS: Oczywiści wszystko tylko w małych dawkach. Bo ciekawe są właściwie tylko efekty paradoksalne, a o nich może być mowa tylko w bardzo małych dawkach i na początku leczenia, (czy jakiejkolwiek innej formie przyjmowania substancji).
Scalono ~ Atro
Choroba refluksowa przełyku sama w sobie zmniejsza wchłanianie się lorazepamu i wydłuża jego czas, w jedynie sobie znanej skali.
Polecam jagły do jedzenia przy refluksie (poza normalną i zdrową ścieżką terapii) /oraz przerzucić się na coś dłużej działającego. i mniej wpływającego na dopaminę oraz uczucie głodu.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.