Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 380 / 102 / 0
@Verscx Normalne, do 48h moze dzialac, zwlaszcza jak stosujesz rzadko (brak tolerancji), odczuwalne efekty "zjazdu" w takiej sytuacji tez w normie. Dodatkowo setralina moze umiarkowanie nasilac dzialanie.
  • 3064 / 1040 / 0
@pako4578 jeśli wcześniej zamieszczone pytanie jest aktualne, to mogę rozwiać wątpliwości. w moim przypadku lorazepam bardzo dobrze redukuje poziom lęku i to nawet w niedużych dawkach - ja proponuję zażyć 1 mg Lorafenu godzinę przed przystąpieniem do stresującej sytuacji. taka dawka powinna odpowiednio zobojętnić, tym samym nie powodując skutków ubocznych. żadne "urwanie filmu" się nie wydarzy, jeśli lek zostanie rozsądnie zastosowany.

pozdrawiam, przodownik
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 2 / / 0
08 września 2024Detronizator2 pisze:
@alankwiecinski Tak może mieć to wpływ na wchłanianie lorazepamu.
Oraz, pytania uszczegóławiające:
Czy bierzesz Ipp?
Czy nie masz bulimii przypadkiem?
Czy bierzesz jakieś inne leki?
Czy masz chorobę refluksową przełyku?
tak mam refluks biore jakies witaminy tylko wsm
  • 27 / 6 / 0
siema,
Nie wiem co jest z tym lorafenem, ale ostatnio po 5mg poszedlem z ziomkami do lasu pobawic sie fajerwerkami (juz po zmroku oczywiscie). Co jakis czas widzialem kątem oka "kontury" jakichs postaci, albo po prostu postacie, a gdy sie spojrzalem okazalo sie, ze to np. drzewo/krzak.
Co prawda żadnych lęków ani nic, pełna wyjebka, nie zwracałem na to większej uwagi, chociaż ciekawe to było. Nie wiem co mogło sprawić, ze lorafen tak na mnie działa. Po alprze/relanium/klonie nigdy czegos takiego nie doswiadczylem.
Ktoś miał podobnie czy tylko ja na niego jakoś inaczej dziwnie reaguje?
żyj krótko, umieraj młodo, pozostaw atrakcyjne zwłoki
  • 2302 / 396 / 0
5 mg to już całkiem sporo. I pomysł z fajerwerkami w nocy w lesie :)

Ogólnie chyba normalna sprawa, że są jakieś zmiany percepcji, zwłaszcza w nocy w lesie z fajerwerkami.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 903 / 221 / 0
@capgrassyndrome

Cóż mogło sprawić, że tak na Ciebie działa?
Nie wiem... nie wiem...

MOŻE DAWKA?!

Najlepiej przedawkować substancję i się zastanawiać co zrobiłem nie tak, albo zwalać winę na substancję. xD
  • 2532 / 600 / 0
Słyszałem, że lorazepam pośród innych benzodiazepin wyróżnia się nieco "psychodelicznym" profilem działania. W którą stronę są to efekty? Co mogą przypominać?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 946 / 297 / 5
Jeżeli już w jakąś stronę to na pewno miłość do wszystkiego co cię otacza. Ale również stymulacja, odhamowanie, wybuchy płaczu czy inne nagłe moce emocji. Podwyższone libido i może trochę jaskrawsze kolory.

Tylko porównywanie bdz do psychodelicznych używek mija się zarówno z celem jak i kolejnością.

PS: Oczywiści wszystko tylko w małych dawkach. Bo ciekawe są właściwie tylko efekty paradoksalne, a o nich może być mowa tylko w bardzo małych dawkach i na początku leczenia, (czy jakiejkolwiek innej formie przyjmowania substancji).

Scalono ~ Atro

Choroba refluksowa przełyku sama w sobie zmniejsza wchłanianie się lorazepamu i wydłuża jego czas, w jedynie sobie znanej skali.
Polecam jagły do jedzenia przy refluksie (poza normalną i zdrową ścieżką terapii) /oraz przerzucić się na coś dłużej działającego. i mniej wpływającego na dopaminę oraz uczucie głodu.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 354 / 63 / 3
@Detronizator2 wiesz jak konkretnie refluks wpływa na wchłanie lorazepamu? Zaciekawiłeś mnie, a sam na refluks cierpię, chociaż ostatnio jest duża poprawa
  • 784 / 46 / 0
Jednak lorek pokazał swoją moc, dawno go nie miałem i 2,5mg zadziałało lepiej od 1mg alpry co ta przy w wyższych dawkach daje mi tylko rozmazany obraz i podwójne widzenie, moze jako tako działa w sytuacjach społecznych. Lorek wycisza mnie tak od środka że czuje się tylko jakbym był w mydlanej bańce bez żadnych shiz. Za to klon daje mi efekt znaczący w tle i te rozluźnienie dlatego stawiam go w top1 benzo aptecznych.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.