Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 1610 / 55 / 0
Mnie tam strasznie ciągnie do zieleni po tym.
Drzewa wyginają się najlepiej... I to tak synchronicznie.
Poza tym w drzewach można znaleźć każdy kształt, więc można sobie wmówić że są one czymkolwiek
  • 53 / 1 / 0
Czy substancja jest porownywalna do 4-ho-met pod wzgledem działania?
  • 2883 / 303 / 0
06 grudnia 2017zwid pisze:
...
Tak, i w ilości 20mg robi ciut lżej niż 20mg hometa. Ale ogólnie bardzo podobne, jak wiele tryptaminek z rodziny :)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 329 / 58 / 0
Czy wzięte 300mg pregabaliny ok 8h przed 25mg miprocyny wpłynie dość mocno na doznania, w stylu np. etizolamu?
Dodam, że pregabalinę zażywam od 3 dni (wcześniejsze dawki wynosiły 150mg), wcześniej była ok 2 miesięczna przerwa.
  • 279 / 24 / 0
Ja zlizuje proch z karty, przestańcie być mięczakami! Pięknie się komponuje z 2oxo pcm. Takiego odklejenia od rzeczywistości nigdy w życiu nie miałem. Zapomniałem kim jestem gdzie jestem i po co tam jestem, pokój jawił mi się jako cały świat co mnie trochę przytłoczyło bo byłem pewny że po tripie tam umrę, jako że zapomniałem praktycznie wszystkiego *blush* tylko dla doświadczonych!
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 34 / 0
Ostrożnie z takimi radami, bo [mention]Matrixar[/mention] ostatnio po 'oszukanym' mipro' - 50mg, dzwonił po ambulans... Swoją drogą bardzo bym chciał obejrzeć wypis z pogotowia, bo takowy powinien zostać sporządzony i oddany 'uratowanemu'.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 948 / 279 / 2
Jak przeczytałem o pomylonych zawartościach, zamiast mipro jakieś kana to cieszę się, że jeszcze żyję, jakieś 2 miesiace temu na autopilocie zeżarłem 250mg czegoś co miało być homiptem, jednak nie zadziałało jak homipt. W sumie to chyba w ogóle nie zadziałało, nie mam pojęcia co to mogło być.

Brr.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 34 / 0
Przy badaniach z nową substancją należy zrobić próbę uczuleniową. Musisz założyć, że dana substancja sama z siebie może być dla ciebie silnie uczulająca. Na autopilocie polecisz na drugą stronę. I tak coś w kościach czuję, że rzeczony osobnik, żarł na autopilocie i zeżarł to co nie trzeba, bo etykietki takie podobne i ta malutka czcionka...
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 32 / 0
07 grudnia 2017Acetyl pisze:
na autopilocie zeżarłem 250mg
wytłumacz się z tego jakoś :D
  • 3651 / 999 / 2
07 grudnia 2017Acetyl pisze:
Jak przeczytałem o pomylonych zawartościach, zamiast mipro jakieś kana to cieszę się, że jeszcze żyję, jakieś 2 miesiace temu na autopilocie zeżarłem 250mg czegoś co miało być homiptem, jednak nie zadziałało jak homipt. W sumie to chyba w ogóle nie zadziałało, nie mam pojęcia co to mogło być.

Brr.
Jasno zaznaczam, bo kolega nie napisał, ale to NIEMOŻLIWE, by zjadł 250mg i nie zadziałało. Więc uprzedzam wszystkich testerów, że jest to dawka, która jest zupełnie nieobliczalna. Nawet nie jest wiadome jakie jest LD50 dla 4-HO-MiPT. Czy w ogóle się przeżyje, a jeśli tak, to czy nie będzie uszkodzeń somatycznych.
sky is the limit
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.