Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1974 / 520 / 0
tak.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 987 / 38 / 0
Dobra, zdecydowałem się. Dzisiaj wskoczyłem na 20mg paroksetyny :) Myślę, że za 2 tygodnie zejdę do 10mg.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 2 / 0
Dobra . odkopałem moją torbe z dawnymi lekami i powracam do paroksetyny , znalazłem przeterminowane o miesiąc Paroxetine Aurobindo i zajadam od 3 dni ale dawke 10mg na start . docelowa 20.

Wczesniej paro brałem 2009-2014/15 coś takiego . 5 lat 20-40mg. z tegretolem 400x2

potrzebuje ogolnego znieczulenia emocji . pozytywnych emocji i tak nie mam , wiec jak zredukuje negatywne wyjdę na + .

do tego by zachować w miarę funkcje seksualne ( i tak potrzebne tylko do walenia konia w wieku 33 lat) ;) dokładam dostinexu 0,25 - 0,5/tydzień . cyklami . dodatkowo lekkie działanie anhedoniczne.

rozwązam też dodanie seleglininy w małej dawcę co 2-3 dni . 5mg. bo mao-b blokuje stale , wiec nie ma potrzeby codziennie , dodatkowo mniejsze ryzyko ze wjedzie na mao-a.

pozdrawiam .
  • 282 / 2 / 0
04 lipca 2017blokowiska666 pisze:
60mg najlepiej tlumi %-D

hehe . brałem 5 lat ale nigdy takiej dawki . 60mg to już warzywniak :) na nerwicy koles zajada 80mg paro i 100mg amitryptyliny . ale je leki 20 lat. synampsy mu wypala.
  • 1974 / 520 / 0
ja obecnie zszedlem 40 na 20 mg bo faktycznie troche za mocny filtr juz jest. 20mg dla mnie optymalnie.
  • 987 / 38 / 0
Ja też już biorę 20mg, a za tydzień myślę, żeby na 10mg zejść.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 520 / 0
wbijam na 30mg jednak,kompromis miedzy 20 a 40, po 2 dniach na weedzie stwierdzam, ze 20mg za slabo zabija nerwicowe wkrety.
  • 282 / 2 / 0
13 sierpnia 2017blokowiska666 pisze:
wbijam na 30mg jednak,kompromis miedzy 20 a 40, po 2 dniach na weedzie stwierdzam, ze 20mg za slabo zabija nerwicowe wkrety.

a jak dlugo bierzesz? mi 20mg stykalo kiedys na bardzo dlugo , na jakies dobre 3 lata . a potem juz musialem zwiekszyć na 40 i bralem kolejne 2 lata 40 . nie wiem ale kiedys na mnie bardzo dobrze działał ten lek i wogole żadnego zmulenia nie miałem , czułem się zajebiście a przypomne że brałem do tego 2x 400mg tegretolu , gdzie powinienem być zmulony jak skurwysyn razem z paro ;) a to nic , potem odstawiłem bo odczuwałem spadki dopaminy i odczuwam do dziś (apatia,nic mi sie nei chce), ale spadki serotoniny też mam właśnie od brania parogenu ;/ i przez to wytworzyła mi się silna nerwica (czym sie zatrułeś tym się lecz) wkurwiam sie,nie panuje nad sobą,jestem agresywny ,zly,smutny . więc zaleczam to parogenem , a kiedys parogenem zaleczalem lekką depresje po alkoholową , co było dużym błędęm młodemu chłopakowi na lekkie zalamanie dawać na 1 rzut najsilniejszą kose serotoninową. teraz liczę że parogen wyciszy mi wkurwy . a na pewno to zrobi.

a co do reszty, że nic mi się nie chcę , to już nie wiem . leczyłem się kiedyś parogenem na to co pisalem i dzialalo dlugie lata . potem leczyłem się bo odczuwałem że nic mi się nei chcę.
było bupropion,moklobemid,seleglinina . sulpiryd i amisulpiryd , probowalem też duloksetyny bo to silny NRI i też SRI ale tylko zmulila . mam jeszcze do stestowania reboksetyne i możę dorzucę ją do paro .

podsumowując kiedyś miałem mały problem i dostalem paro , paro wytworzyla po 5 latach kolejne problemy , ktorych nie miałem przed braniem paro , ktore teraz niektore zaleczam właśnie paro . wytworzyło totalnego lenia i brak sił na cokolwiek,senność - PO odstawieniu , aż do dziś od 2015 roku kiedy nie brałem jej , i dość mocną nerwicę (i to zalecze paro) ale brak sil ,senność ,nic się nei chcę to może tylko pogroszyć (chyba) . więc będzie jakiś mix .

POzdrawiam.

PS: najgorszy skutek uboczny u mnie na paro zawsze był ,mega potliwość , wszędzie gdzie sie dalo . lało się ze mnie . tak że ludzie myśleli że się żle czuje albo mocno stresuje.
nie moglem siedziec w pomieszczeniach gdzie sa zamknięte okna nawet w zime. nie moglem z rodziną jeść obiadu gorącego , a najgorzej rosol , bo doslownie kapalo do zupy . nie moglem się przejść kawalek po miescie i potem wejść np do banku i stać w kolejce , caly mokry i caly czas cieklo twarz,szyja, po plecach ciurki strumienia . mimo tego robilem te rzeczy , ale to straszne jest naprawdę . jak szedlem i wiatr wial to jeszcze uszlo, ale potem wejść gdzieś do pomieszczenia typu bank,poczta i stać tam wtedy zaczęło się lać już totalnie.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2017 przez benzowiec84, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 1974 / 520 / 0
nie licze w sumie ale spokojjnie 4 miesiace biore od 20 do 40mg.

mi tez po dluzszym czasie styka 20-30mg, znam parox juz od dawna. ^_^

wgl, to, ze sie poczujecie lepiej to nie znaczy, ze jestescie wyleczeni tylko, ze lek zaskoczyl, po odstawce powrot do punktu wyjscia, sorry. :*)
  • 282 / 2 / 0
przeczytaj wyżej co napisałem bo zmienilem treść :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.