Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 5369 / 981 / 0
Czy mi sie wydaje tylko, ze te diabelskie sorty poszly juz w niepamiec?? Jezeli chodzi o zerwanie filmu to na ostatnich sortach nie jest o to tak latwo.
Jest jakas dawka, ktora sprawi ze po zmieszaniu z paroma piwkami 6% tj. 2/3 nie odwali mi korba ?? Jakby co, planuje wziac dawke benzo przed wyjsciem a reszte zostawic w domu.
Zeby nie bylo jak z krysztalami ktore kiedys zostawilem, a potem w mrozie pol miasta zapierdalalem po nie spowrotem bo dobra impreza byla :D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 5390 / 964 / 0
Kiedyś 1 pill od bezpiecznego 0,5mg i 4 piwa mi urwały film i naodpierdalałem.

Teraz mój klonazolam to pacebo+ , 2 pillsy czyli 1mg ledwo czuć... mega kosmiczna lipa.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 2883 / 303 / 0
no ja dzis (jestem w ciągu od jakiegoś miesiąca na 2-3mg etizolamu lub ciut clona czy klona/rolek/xanaxu, no ale dawki nie duże) opierdoliłem ~~0,7mf clonazepamu i się zataczam
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2976 / 256 / 0
05 grudnia 2017ledzeppelin2 pisze:
Czy mi sie wydaje tylko, ze te diabelskie sorty poszly juz w niepamiec?? Jezeli chodzi o zerwanie filmu to na ostatnich sortach nie jest o to tak latwo.
05 grudnia 2017serotoninowy pisze:
Kiedyś 1 pill od bezpiecznego 0,5mg i 4 piwa mi urwały film i naodpierdalałem.

Teraz mój klonazolam to pacebo+ , 2 pillsy czyli 1mg ledwo czuć... mega kosmiczna lipa.
Spróbujcie sortów w glikolu od pewnego ruska, prochu nigdy nie konsumowałem ale zarówno clonazolam jak i etizolam od tego pana mnie jeszcze nie zawiodły ;-)
05 grudnia 2017ledzeppelin2 pisze:
Jest jakas dawka, ktora sprawi ze po zmieszaniu z paroma piwkami 6% tj. 2/3 nie odwali mi korba ??
Ciężko powiedzieć, serio. W zeszłym miesiącu jak mi przyszedł clon to dałem na powitanie po instalacji jakieś 3ml czyli 1,5mg. Co się działo przez kolejne ~30h-40h znam tylko z opowieści bo odpalił mi się autopilot a świadomość poszła spać, jednak nie było myślę źle skoro na drugi dzień byłem na rozmowie o pracę i w przyszłym miesiącu powinienem już zacząć robotę %-D Ale gdyby sytuacja tak miała miejsce w innych s&s (dom/osiedle, chujowy nastrój i potrzeba odreagowania stresu) to mogłoby się to wszystko skończyć na wytrzeźwiałce/toksykologii/dołku - czyli miejscu gdzie nie chciałbym się znaleźć. Podejrzewam że dużą zasługę odgrywa tutaj charakter i jeśli ktoś ma skłonności do pakowania się w problemy tak po benzo (tak świadomie jak i nie do końca) znajdzie je szybciej niż myśli.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 7 / 0
Bardzo amnezyjne benzo. Dawka rekreacyjna bezpieczna to bez tolerki okolice 0,25mg.
  • 266 / 10 / 0
tur3k napisał
''Spróbujcie sortów w glikolu od pewnego ruska, prochu nigdy nie konsumowałem ale zarówno clonazolam jak i etizolam od tego pana mnie jeszcze nie zawiodły ;-) ''

tur3k mógłbyś napisać mi na priv o którego vendora chodzi ?

Ostatni mocarny sort kupiłem latem tego roku od Wilków. Niestety się ulotnili i teraz same jakieś popłuczyny clona dostaje :wall:

06 grudnia 2017kibelzpolka pisze:
Bardzo amnezyjne benzo. Dawka rekreacyjna bezpieczna to bez tolerki okolice 0,25mg.
Masz na myśli aktualne sorty ?
  • 462 / 7 / 0
Taa. Tozhe wyzej wymienione rasijskoje %-D
  • 454 / 39 / 0
Czy jeśli dzisiaj rano zjadłem 0.4mg, to czy do piątku wieczór mój organizm się oczyści całkowicie z substancji i będę mógł się napić alkoholu? Ostatnie łączenie alkoholu z benzo przyprawiły mnie o brak zęba, 1000zł i utratę godności, więc wolę nie ryzykować po raz kolejny. Wcześniej nie jadłem benzo grubo ponad miesiąc, więc to jednorazowa wrzutka substancji.
  • 502 / 42 / 0
do piątku to spokojnie nic nie będzie we krwi
  • 2242 / 373 / 0
Lepsze niż alpra ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.