Ja mam 0.5 na prawym u myślałem że to nic
Olso offtopując to wada około -5.0 na oboje oczu tutaj, ehh ;_;
Wziąłem jakiś czas temu z kumplem podobną dawkę ( on pierwszy raz w życiu, ja drugi) , ja wzmocniłem sobie koniczyną. Opowiedział mi że jak go odprowadzałem to nadal miał kolorki, widział u mnie na twarzy mocno ukrwienie. Ja natomiast żadnych oevów. Dodam że wypiłem przed tripem pół piwa i oboje wzielismy duzo witaminy C , ja natomiast więcej od niego.
Czy to możliwe że piwo/ witamina C tak skróciła tripa ? czy po prostu przez szybkie trawienie tak mam?
mi się czasami pojawiają dość duże fioletowe hieroglify.. jakieś pisma, wzory, i nieistniejące kolory
Szanujcie psychodeliki póki je macie :old:
Raz wezmie tak, a raz inaczej. Nigdy nie przewidzisz. Taki widocznie miałeś dzień. Receptory zresztą też czasem muszą się u niektórych "nauczyć" odbierać takie sygnały ;)
Wkońcu też zużywa całe sero
Poprawiłem - black goku
25 listopada 2017kirke pisze: Z czym mieszaliście mipro? Szukam inspiracji :D
Raport tutaj: post2613535.html?hilit=oxo%20pce%20ho%20mipt#p2613535
20mg 4-HO-MIPTa na peaku 300ug AL-LADa jest ciekawym doświadczeniem ale nie próbujcie tego na imprezie bo łatwo o przeciążenie mózgu...
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
26 listopada 2017OdwiertKorzenny pisze: Nosz kurwa.. wspaniałe tryptaminy, a tak potrafią przemielić na bodyloadzie
próbowałem 4-ho-mptc i DMT i nie przypominam sobie, żeby tak siadało na ciało.
To ciśnienie, ucisk, drgawki i zimno są nieprzyjemne.
Jest jakiś skuteczny sposób, żeby tego nie było ?
[mention]KaramakatE[/mention] wspominał o imbirze. Niweluje całkowicie, czy tylko troche ?
27 listopada 2017dyplomata pisze: Czy to możliwe że faza, w sensie kolorki i myślenie skończy się po nie całych 2h?
Wziąłem jakiś czas temu z kumplem podobną dawkę ( on pierwszy raz w życiu, ja drugi) , ja wzmocniłem sobie koniczyną. Opowiedział mi że jak go odprowadzałem to nadal miał kolorki, widział u mnie na twarzy mocno ukrwienie. Ja natomiast żadnych oevów. Dodam że wypiłem przed tripem pół piwa i oboje wzielismy duzo witaminy C , ja natomiast więcej od niego.
Czy to możliwe że piwo/ witamina C tak skróciła tripa ? czy po prostu przez szybkie trawienie tak mam?
Cały najmocniejszy peak mipro to są góra 2-3 godziny.
Po tym powinieneś czuć przyjemny psychodeliczny spokój w ciele, myślenie też jeszcze powinno być zmienione.
Samo 'trawienie' jest inne dla każdego - u mnie dość szybko wszystko schodzi, bo mam taką przemianę materii.
Tak, piwo skraca/spłyca/wyjaławia wizualną część sajko. Psychodelicznego samopoczucia nie powinno aż tak niwelować tylko zmieniać jak to alkohol ma w zwyczaju.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.