Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 1610 / 55 / 0
0.25? To się do wady wgl już zalicza? %-D
Ja mam 0.5 na prawym u myślałem że to nic
  • 2897 / 619 / 10
Te kropki i łuki to chyba chodzi ci o to: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/M%C4%99 ... szklistego

Olso offtopując to wada około -5.0 na oboje oczu tutaj, ehh ;_;
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 163 / 5 / 0
Czy to możliwe że faza, w sensie kolorki i myślenie skończy się po nie całych 2h?
Wziąłem jakiś czas temu z kumplem podobną dawkę ( on pierwszy raz w życiu, ja drugi) , ja wzmocniłem sobie koniczyną. Opowiedział mi że jak go odprowadzałem to nadal miał kolorki, widział u mnie na twarzy mocno ukrwienie. Ja natomiast żadnych oevów. Dodam że wypiłem przed tripem pół piwa i oboje wzielismy duzo witaminy C , ja natomiast więcej od niego.
Czy to możliwe że piwo/ witamina C tak skróciła tripa ? czy po prostu przez szybkie trawienie tak mam?
  • 2242 / 374 / 0
Jak takie męty jak te na zdj to spoko.. dostosuj tylko swoje oko
mi się czasami pojawiają dość duże fioletowe hieroglify.. jakieś pisma, wzory, i nieistniejące kolory
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 236 / 17 / 0
Zgadnijcie kto zgubił 150 mg miprocyny..
Szanujcie psychodeliki póki je macie :old:
  • 89 / 18 / 0
[mention]dyplomata[/mention]
Raz wezmie tak, a raz inaczej. Nigdy nie przewidzisz. Taki widocznie miałeś dzień. Receptory zresztą też czasem muszą się u niektórych "nauczyć" odbierać takie sygnały ;)
Uwaga! Użytkownik janekowalski83 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Czy po mipro jest możliwość zepsucia humoru na tydzień (najbardziej) jak po klefie?
Wkońcu też zużywa całe sero
  • 5396 / 967 / 0
Nie zużywa całego sero. To nie realeaser a agonista serotoniny- psychodelik. Działa na innej zasadzie niż klefedron. To czy będziesz miał obniżony humor jest niewiadomą. Składa się na to wiele czynników.

Poprawiłem - black goku
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 1152 / 230 / 7
25 listopada 2017kirke pisze:
Z czym mieszaliście mipro? Szukam inspiracji :D
2-oxo-pce... z tym trzeba ostrożnie, bo w małej dawce wzmocni działanie sajko, a jak się przesadzi to może osłabić efekty euforyczne i mentalne i zwiększyć nieogar.
Raport tutaj: post2613535.html?hilit=oxo%20pce%20ho%20mipt#p2613535

20mg 4-HO-MIPTa na peaku 300ug AL-LADa jest ciekawym doświadczeniem ale nie próbujcie tego na imprezie bo łatwo o przeciążenie mózgu...
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 594 / 34 / 0
26 listopada 2017OdwiertKorzenny pisze:
Nosz kurwa.. wspaniałe tryptaminy, a tak potrafią przemielić na bodyloadzie
próbowałem 4-ho-mptc i DMT i nie przypominam sobie, żeby tak siadało na ciało.
To ciśnienie, ucisk, drgawki i zimno są nieprzyjemne.

Jest jakiś skuteczny sposób, żeby tego nie było ?
[mention]KaramakatE[/mention] wspominał o imbirze. Niweluje całkowicie, czy tylko troche ?
To pytanie do [mention]blackgoku[/mention] Jeżeli niczego nie pomieszałem to najlepiej imbir włączyć jako suplement diety (np z codzienną herbatą), co powinno znacząco niwelować BL. Osobiście nie wypowiem się, bo drgawek po sajko to dawno nie czułem (kochana tolerancja :hug: ), ale doskonale wiem jak doskwiera niemożność znalezienia komfortowej pozycji, bo w brzuchu się przewala,
27 listopada 2017dyplomata pisze:
Czy to możliwe że faza, w sensie kolorki i myślenie skończy się po nie całych 2h?
Wziąłem jakiś czas temu z kumplem podobną dawkę ( on pierwszy raz w życiu, ja drugi) , ja wzmocniłem sobie koniczyną. Opowiedział mi że jak go odprowadzałem to nadal miał kolorki, widział u mnie na twarzy mocno ukrwienie. Ja natomiast żadnych oevów. Dodam że wypiłem przed tripem pół piwa i oboje wzielismy duzo witaminy C , ja natomiast więcej od niego.
Czy to możliwe że piwo/ witamina C tak skróciła tripa ? czy po prostu przez szybkie trawienie tak mam?
Pytanie jaka dawka ?
Cały najmocniejszy peak mipro to są góra 2-3 godziny.
Po tym powinieneś czuć przyjemny psychodeliczny spokój w ciele, myślenie też jeszcze powinno być zmienione.
Samo 'trawienie' jest inne dla każdego - u mnie dość szybko wszystko schodzi, bo mam taką przemianę materii.
Tak, piwo skraca/spłyca/wyjaławia wizualną część sajko. Psychodelicznego samopoczucia nie powinno aż tak niwelować tylko zmieniać jak to alkohol ma w zwyczaju.
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2017 przez zakriahh, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.