Raoull pisze:8 mg to nie jest mała dawka. Mozliwe ze te nowe sorty sa jakies zenione. Jeszcze jak probowalem z Gwynem 2C-P za czasow jak w ogole nie bylo popularne to 8mg nas zmiotlo calkiem powaznie. W niektorych momentach nic nie widzialem przed oczyma tylko jedną wielka kolorowa sciane i az musialem siadac pare razy zeby moc ogarniac.
Yaishi pisze:Ok, wszystko się rozpuściło po paru godzinach. I ogłaszam, 10 mg na moją wagę to było jednak za dużo. W szczycie działań złapałam mega bad tripa, strasznie ogłupiona byłam, okropne uczucie, ciężko mówić, chodzić, słuchać. Wolę tryptaminową radochę, tutaj było za bardzo GŁUPIO. Czułam się jak ułom przez jakąś godzinę czy trzy nawet. Potem dużo lepiej, rozkminowo i wizualnie rozpierdalająco. :) Niestety, bardzo mnie ta substancja wyizolowała od otoczenia, siedziałam gdzieś w głębi siebie i nie chciałam wychodzić. Bodyload ok, myślałam, że będzie gorzej. Choć wysokie ciśnienie było męczące.
może się źle nastawiasz na początku ja nigdy nie miałem bad tripa potrafie w miare nad tym zapanować , tylko dobre wkręty i podziwianie wizualizacji i powiem też że umysł się otwiera wszystko tak jakby lepiej się przyjmuje , ten związek jest bardzo pomocny jeśli się go dość długo stosuje :D
i najważniejsze nastawienie bo złe nie może być to tylko psuje wszystko...
odmierzane na oko ale na pewno więcej nie było.
wiadomo, że ta substancja nie jest zbyt przyjemna jeśli chodzi o działanie na ciało ale już niemal wszystkie efekty uboczne przeszły.
tylko jedna rzecz mi została.
bardzo duże osłabienie ciała i jestem cały obolały.
rano ledwo co wstaje z łóżka, czuje się jakbym parę godzin wykonywał ciężką pracę fizyczną.
już raz brałem 2C-P i wtedy po dniu to ustąpiło.
od tego czasu trochę schudłem i ogólnie mam słabszy organizm.
czy to osłabienie przejdzie po paru dniach?
da się jakoś to przyspieszyć czy nie ma innej rady, niż po prostu poczekać?
z góry dziękuję za pomoc :)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.