Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 30 / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: derb »
Raoull pisze:
8 mg to nie jest mała dawka. Mozliwe ze te nowe sorty sa jakies zenione. Jeszcze jak probowalem z Gwynem 2C-P za czasow jak w ogole nie bylo popularne to 8mg nas zmiotlo calkiem powaznie. W niektorych momentach nic nie widzialem przed oczyma tylko jedną wielka kolorowa sciane i az musialem siadac pare razy zeby moc ogarniac.
Nie doszukiwałbym się tutaj wałów, macie wysoką podatność. Ja np 8mg wcale nie czuję :cheesy:
BS
  • 204 / 1 / 0
Ja znowu jak to jadłem to potrzebowałem 13mg. 8mg to było by o wiele za słabo:)
  • 114 / / 0
przy częstym stosowaniu (zwłaszcza ciągi) jakaś tam tolerancja się chyba wyrabia na to choć nie jestem pewien bo od tego raczej nie da się uzależnić , gdy strzeliłem sobie 10mg po miesiącu przerwy to poczesało bardzo dobrze , poniżej 10mg nie ma takich efektów wizualnych tylko jest się bardziej pobudzonym ;D choć to zależy indywidualnie od każdej osoby , jednego 10 mg może zmieść kompletnie a dla drugiego to chleb powszedni :-p
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2012 przez rontus, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 430 / 5 / 0
Ok, wszystko się rozpuściło po paru godzinach. I ogłaszam, 10 mg na moją wagę to było jednak za dużo. W szczycie działań złapałam mega bad tripa, strasznie ogłupiona byłam, okropne uczucie, ciężko mówić, chodzić, słuchać. Wolę tryptaminową radochę, tutaj było za bardzo GŁUPIO. Czułam się jak ułom przez jakąś godzinę czy trzy nawet. Potem dużo lepiej, rozkminowo i wizualnie rozpierdalająco. :) Niestety, bardzo mnie ta substancja wyizolowała od otoczenia, siedziałam gdzieś w głębi siebie i nie chciałam wychodzić. Bodyload ok, myślałam, że będzie gorzej. Choć wysokie ciśnienie było męczące.
  • 992 / 25 / 0
kwestia względna, ja taki stan RETARDED odczuwam przy aco DMT do 30mg. Taka kurwa głupawka, nie lubie tego. Przy 2C-P było bardzo amfetaminowo, przy 12mg leciutko na ciele, bl zerowy i myślenie było bardzo klarowne jak dla mnie. Wg to właśnie po fenkach jest to "podbicie IQ". Nie dyskredytuje tryptamin, bo mimo wszystko są nieco ciekawsze (chodzi mi w tym wypadku o aco-DMT i hometa), ale te pierwsze momenty po trypt. mi sie nie podobają specjalnie.
  • 114 / / 0
Yaishi pisze:
Ok, wszystko się rozpuściło po paru godzinach. I ogłaszam, 10 mg na moją wagę to było jednak za dużo. W szczycie działań złapałam mega bad tripa, strasznie ogłupiona byłam, okropne uczucie, ciężko mówić, chodzić, słuchać. Wolę tryptaminową radochę, tutaj było za bardzo GŁUPIO. Czułam się jak ułom przez jakąś godzinę czy trzy nawet. Potem dużo lepiej, rozkminowo i wizualnie rozpierdalająco. :) Niestety, bardzo mnie ta substancja wyizolowała od otoczenia, siedziałam gdzieś w głębi siebie i nie chciałam wychodzić. Bodyload ok, myślałam, że będzie gorzej. Choć wysokie ciśnienie było męczące.

może się źle nastawiasz na początku ja nigdy nie miałem bad tripa potrafie w miare nad tym zapanować , tylko dobre wkręty i podziwianie wizualizacji i powiem też że umysł się otwiera wszystko tak jakby lepiej się przyjmuje , ten związek jest bardzo pomocny jeśli się go dość długo stosuje :D
i najważniejsze nastawienie bo złe nie może być to tylko psuje wszystko...
  • 2 / / 0
mam pytanko. jaka jest dokładna rozpuszczalność 2C-P w spirytusie? da rade 500mg rozpuscić w 20ml spirytusu spożywczego? albo i nawet w mniejszej ilości.
Uwaga! Użytkownik antraxkelso2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 484 / 3 / 0
Bez najmniejszych problemów rozpuszczałem 1g w 60ml spirytusu, obeszło się nawet bez podgrzewania, więc spokojnie możesz próbować.
  • 3899 / 242 / 13
Ja kiedyś rozpuszczałem grama w około 32ml spirytusu. Także bez grzania; efekt: klarowny roztwór- można nakrapiać blottery.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 452 / 2 / 0
dwa dni temu wziąłem około 10mg 2C-P.
odmierzane na oko ale na pewno więcej nie było.
wiadomo, że ta substancja nie jest zbyt przyjemna jeśli chodzi o działanie na ciało ale już niemal wszystkie efekty uboczne przeszły.
tylko jedna rzecz mi została.
bardzo duże osłabienie ciała i jestem cały obolały.
rano ledwo co wstaje z łóżka, czuje się jakbym parę godzin wykonywał ciężką pracę fizyczną.

już raz brałem 2C-P i wtedy po dniu to ustąpiło.
od tego czasu trochę schudłem i ogólnie mam słabszy organizm.
czy to osłabienie przejdzie po paru dniach?
da się jakoś to przyspieszyć czy nie ma innej rady, niż po prostu poczekać?

z góry dziękuję za pomoc :)
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.