Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Dobrze łączy się z 5-f-akb48. Bardzo smiechowy mix.
  • 167 / 15 / 0
Powiedzcie jedno, muzyka po tym lepiej wchodzi ?
  • 1169 / 52 / 0
Tak, lecz nie jest to MDMA.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam, jestem nowy w zażywaniu takich substancji, aczkolwiek niektóre wpadły w moje posiadanie i chciałbym je stestować. Na razie jedynie palilem maryjane i to jedyne substancje narkotyzujące, które przetestowałem na własnym organizmie, także prosze was o POMOC!. Proszę o radę jak mam zażyć tą ab pinace? Palić? Czy zrobic tzw maczanke, jak ją zrobić? Prosze o pomoc. DZIĘKI!
  • 278 / 3 / 0
Polecam Ci wypierdolić Pinace do kibla i nawet nie myśleć o tescie. Skoro paliłeś jedynie Merry to zostań przy niej. Pinaca z brakiem tolerki zniosła by Cię z powierzchni rzeczywistości do piekielnego Mordoru :). Gdybym mogl sie cofnac w czasie to nigdy bym nie probowal syntetycznych kanna.
  • 132 / 6 / 0
Poczytaj o robieniu maczanek, skutkach, "tripach", gdy dalej będziesz zainteresowany to zrób 1;45 i działaj. Powoli i nie w takich ilościach jak Merry ;) Tylko z głową, bo dostaniesz kare i zakończysz przygodę :D
Narkotyki niszczą ludzi, ale tworzą legendy.
  • 612 / 43 / 0
Co tak cicho, to jeszcze legalne.
Na mój gust średnie, nienajgorsze, ale AKB48 bardziej mi podchodziło.
Ktoś testował to ostatnio ?
  • 129 / 34 / 0
z lasu ta sama pinaca, dobra pod mixy.
  • 492 / 16 / 25
Pinaca z lasu 1:9 dla mnie bomba, ale wszstkim znajomym po prostu odcina zasilanie po pierwszym buchu.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 132 / 6 / 0
Za pierwszym razem dla początkujących może być trochę strachu/niepokoju, ogólnie słabsze mj. Działanie zamyka się w 2h + stopniowe "zejście". Wiadomo wszystko to kwestia indywidualna.
Narkotyki niszczą ludzi, ale tworzą legendy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.