Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
po pierwsze to witam pod nowym nickiem po dłuuugiej nieobecności na forum:)
Mam pytanie do tramadolowców, względnie do deksiarzy, jeśli jakiś się akurat trafi . Wpadło mi do łapek parę trampków, a jako że uważam ,że jeśli coś brać to tylko w miksach, to uznałam, że walnę sobie miksa z DXMem. Sprawa przedstawia się następująco - dexa swego czasu waliłam naprawde sporo, potem przystopowałam, i jadłam go już tylko raz na jakiś czas. Teraz miałam chyba półroczną przerwę i myślę, że 450 wystrzeliłoby mnie poza Universum Nostrum. Tramadole czasem jadłam, ale rzadko, z opiatów raczej kodę i to też nie dużo w granicach 500mg. I tu pojawiają sie moje pytania
1. czy między trampkiem a kodą istnieje tolerancja krzyżowa?
2. jakie radzicie dawki, tramadolu z deksem nie jadłam wcześniej,
Dodam jeszcze, że mieszkam aktualnie z osobą, która raczej mi do pokoju nie wlezie, a jeśli jednak to zrobi to pasowałoby wyglądać na w miare ogarniętą. W sumie chodzi więc o to, żeby była fajna korba (muzyka, w miare ogar, żeby popykać w gierki może), ale żeby nie było rozpierdolu i odklejenia.
Hejterów z góry uprzedzam, że tak, mam skończone 18 lat i to dość dawno temu :-(
Uwaga! Użytkownik sormei nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 276 / 3
Tak na zdrowy rozsądek, to grozi Ci ZS.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 4 / / 0
czyli co? Lepiej posłuchać sobie muzyki na deksokorbie a trama zostawić na miesiączkę? ;p
Uwaga! Użytkownik sormei nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 276 / 3
Co prawda, ekspertem w opioidach nie jestem, ale skoro zostałem wezwany do tablicy...
tramadol hamuje wychwyt zwrotny serotoniny. Desktrometorfan jest SRI (NIEselektywnym inhibitorem wychwytu zwrotnego serotoniny). Poczekaj na kogoś ogarniętego w temacie, ale biorąc pod uwagę dodatkowo fakt, że obydwie substancje w pewien sposób działają depresyjnie na układ oddechowy, to bym na razie się wstrzymał.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 4 / / 0
człowiek się starzeje, zapomina czego się uczył przez 2 lata na kierunku technik farmaceutyczny. Na szczęście wyrosłam już z głupich akcji typu "wal wszystko, raz się żyje" i teraz zarzucam chemię tylko po to żeby się zrelaksować czasem. Tak, że jednak sobie odpuszcze, zjem osobno albo w innych miksach ;p Bede miała 2 korby zamiast jednej, też fajnie.
Tak czy inaczej dzięki, bo serio zapomniałam już ten cały szajs z serotoniną, bo za rzadko ćpie ostatnio i nie było mi to potrzebne
  • 4 / / 0
A jeszcze takie pytanie uzupełniające, ale tylko hipotetyczne. A jakby tak jednak wymieszać, ale dawki dac małe? Z kodeiną chyba każdy mieszał dekstro, więc małe ilości trampa raczej by nie zaszkodziły? Mam sentyment do dexa z dawnych lat i jakoś cięzko mi odpuścić w tym temacie
Małe dawki czyli powiedzmy 300dxm x 150tram
  • 672 / 126 / 0
mix grozi zespolem serotoninowym, a jak nie to dziwnym, negatywnym tripem. odczujesz ten mix niestety, jest to bardzo niedobry pomysl. z DXM lepiej zmixuj kodeine, z Tramalem zmixuj np benzo w rozsadnej ilosci.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 2 / 0
Ej ptysie, czy hydroxyzynka do tramadolu w ilościu 150miligramików jest dobrym pomysłem? hydroxyzynka w dawce mały łyczek, nie mam pojęcia ile mg/ml :cheesy:
Na górze tramadol,
na dole tramadol itd. :-p
  • 183 / 11 / 0
Co myślicie o mixie 4mg clona + 800mg tramca + 500g dobrego PST ? Tolerka jest , 200mg Majki I.V robi zajebiście zadowalająco.
  • 398 / 24 / 0
brainless pisze:
Ej ptysie, czy hydroxyzynka do tramadolu w ilościu 150miligramików jest dobrym pomysłem? hydroxyzynka w dawce mały łyczek, nie mam pojęcia ile mg/ml :cheesy:
miksowalem tak i bylo git, ogolny luzik i wyjebanie na swiat.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.