Zerowe doświadczenie z Fenylkami, serotoninowe styki ciachnięte jak to bywa po zabawach z ketonami, ale się regenerują
Możliwe że już w przyszłym tygodniu chciałbym to z kumplem zeżreć, też jego pierwszy raz, cały dzień na dworze. Drogą podania na pewno będzie sniff, tylko tu teraz właśnie zaczynają się dywagacje na temat dawki, czy zjeść "bezpiecznie" 3mg czy od razu polecieć 5mg
Celuje w przeżycia mocno euforyczne połączone z wizualami, stymulacją i odklejeniem. Tylko no właśnie, chciałbym uniknąć sytuacji kiedy przykładowo będę musiał porozmawiać z kimś przez telefon (Mama/dziewczyna), a ze mną nie będzie kontaktu lub będzie szło usłyszeć przez łącze, że coś jest na rzeczy
Uniknąć chciałbym także jakichś kardio-akcji (Serce ok), tylko w ewentualności jedynie będę mógł się poratować alko bądź U-47700 (Opioid) jeżeli dadzą mi sampel
Najgorsze jest to, że pomimo przewertowania całego tematu, nigdy nie wiadomo czego się po tej substancji spodziewać. Z chęcią sam przetestowałbym we własnym zakresie jakieś 2mg sniffem, ale szkoda marnować tematu, czasu i pieniędzy, jeżeli się okażę, że za słabo
Ogromnie liczę na pomoc i wskazówki z waszej strony
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
dasz radę chodzić, rozmawiać z ludźmi, przejść się do sklepu po piwo.
Dziękuję niemniej jednak z udzielenie głosu w tej sprawie, chociaż też chciałbym napomknąć, że Pan ma akurat w chuj bogate CV i doświadczenie w tym nurcie substancji psychoaktywnych
Pytanie również, czy prawdopodobny trip DXM który mam zamiar odbyć jutro wieczorem (600mg), będzie miał wpływ na jakość tripa 2C-B-FLY (Planowany dzień lotów: Poniedziałek, Wtorek bądź Środa)
+Testy z apteki wykrywają ważkę jako fete?
Tak zwany Wielozakonnik
Żeński Leonardo Da Vinci naszych czasów
Czyli rozumiem że 5mg do nosa na pierwszy raz i jako takim detoksie będzie bezpeczi?
Tak zwany Wielozakonnik
Bądź co bądź posty z poprzednich stron mają opinie rozbieżne (Tak samo na różowym forum), no ale cóż, możliwe że nie wszyscy mówili jednak o tej samej substancji ;)
Tak zwany Wielozakonnik
Tak jak mówisz - warto wziąć, aczkolwiek powątpiewam w to, że po dawkach 3-5mg można poczuć, że coś się dzieje. Znaczy, mogłoby włączyć się coś w stylu: 'hm, chyba jest, ale jednak nie do końca, a może jednak, a jednak nie' i to nie jest super. Dlatego celowałabym od razu w choćby 10mg.
Fakt, cena do niskich nie należy, a szkoda, bo sama chętnie przekonałabym się co do mocy tej substancji w większych ilościach
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.