Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1882 / 203 / 0
Niedługo przyfrunie mi 10mg tego specyfiku, na spróbowanie

Zerowe doświadczenie z Fenylkami, serotoninowe styki ciachnięte jak to bywa po zabawach z ketonami, ale się regenerują

Możliwe że już w przyszłym tygodniu chciałbym to z kumplem zeżreć, też jego pierwszy raz, cały dzień na dworze. Drogą podania na pewno będzie sniff, tylko tu teraz właśnie zaczynają się dywagacje na temat dawki, czy zjeść "bezpiecznie" 3mg czy od razu polecieć 5mg

Celuje w przeżycia mocno euforyczne połączone z wizualami, stymulacją i odklejeniem. Tylko no właśnie, chciałbym uniknąć sytuacji kiedy przykładowo będę musiał porozmawiać z kimś przez telefon (Mama/dziewczyna), a ze mną nie będzie kontaktu lub będzie szło usłyszeć przez łącze, że coś jest na rzeczy %-D

Uniknąć chciałbym także jakichś kardio-akcji (Serce ok), tylko w ewentualności jedynie będę mógł się poratować alko bądź U-47700 (Opioid) jeżeli dadzą mi sampel %-D

Najgorsze jest to, że pomimo przewertowania całego tematu, nigdy nie wiadomo czego się po tej substancji spodziewać. Z chęcią sam przetestowałbym we własnym zakresie jakieś 2mg sniffem, ale szkoda marnować tematu, czasu i pieniędzy, jeżeli się okażę, że za słabo

Ogromnie liczę na pomoc i wskazówki z waszej strony :gun:
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 3651 / 999 / 2
bierz 10 i nie marudź.

dasz radę chodzić, rozmawiać z ludźmi, przejść się do sklepu po piwo.
sky is the limit
  • 1882 / 203 / 0
Jak już to maks 5mg bo z koleżkon na pół :-D

Dziękuję niemniej jednak z udzielenie głosu w tej sprawie, chociaż też chciałbym napomknąć, że Pan ma akurat w chuj bogate CV i doświadczenie w tym nurcie substancji psychoaktywnych %-D

Pytanie również, czy prawdopodobny trip DXM który mam zamiar odbyć jutro wieczorem (600mg), będzie miał wpływ na jakość tripa 2C-B-FLY (Planowany dzień lotów: Poniedziałek, Wtorek bądź Środa)

+Testy z apteki wykrywają ważkę jako fete?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
  • 3455 / 1124 / 0
Zjedzenie przez Ciebie DXM-u parę dni wcześniej nie będzie miało wpływu na jakość tripa na 2CB-Fly.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1882 / 203 / 0
Misspill Ty to kurwa chyba jakaś Maria Skłodowska jesteś, mam nadzieje że otrzymasz kiedyś nobla z Narkomanii %-D

Żeński Leonardo Da Vinci naszych czasów

Czyli rozumiem że 5mg do nosa na pierwszy raz i jako takim detoksie będzie bezpeczi?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
  • 18 / 2 / 0
@LiquidStranger, na pierwszy raz i nawet po detoksie, 5 mg nie powinno zaskoczyć Cię jakkolwiek negatywnie. Jakiś czas temu miałam okazję testować muchy i od razu poleciała dawka trzykrotnie większa od tej, do której się przymierzasz. Jeśli chodzi o komunikację i generalnie funkcjonowanie wśród ludzi, nie masz się czym martwić - rozmowy można prowadzić bezproblemowo, tym bardziej po 5mg nie spodziewałabym się żadnych zakłóceń w tej kwestii.
Uwaga! Użytkownik emika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3651 / 999 / 2
Oo Emilka, witaj! Widzę, pierwszy post na forum. Jak najbardziej się zgadzam, że 2C-B-FLY nie jest jakimś mindfuckowym sajko. To nie 2C-P, albo inne silne z grupy 2C-. chociaż uważam, że to jest jeden z przyjemniejszych jakie testowałem i warto nawet dla takiego tripa/nietripa do pojeżdżenia rowerem w słoneczny dzień po mieście wziąć. Ogólnie muszka jest fajna. Niestety oporowa cena. Tak to bym zjadł z 7 i wtedy zobaczył, czy jest mindfuckowe czy nie :)
sky is the limit
  • 1882 / 203 / 0
E, no to spoko luz bum cyk cyk %-D

Bądź co bądź posty z poprzednich stron mają opinie rozbieżne (Tak samo na różowym forum), no ale cóż, możliwe że nie wszyscy mówili jednak o tej samej substancji ;)
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
  • 3651 / 999 / 2
Właśnie gdzieś takie info miałem, że to ludzie się przekręcali, bo niby miało być 2C-B-FLY, a poszło NBOOM;

według mnie, 2C-B-FLY jest bardzo bezpieczne, poza tym popatrzcie jakie piękne:

nie może być groźne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
sky is the limit
  • 18 / 2 / 0
Muszka to naprawdę przyjemna fenyloetyloaminka ;)
Tak jak mówisz - warto wziąć, aczkolwiek powątpiewam w to, że po dawkach 3-5mg można poczuć, że coś się dzieje. Znaczy, mogłoby włączyć się coś w stylu: 'hm, chyba jest, ale jednak nie do końca, a może jednak, a jednak nie' i to nie jest super. Dlatego celowałabym od razu w choćby 10mg.
Fakt, cena do niskich nie należy, a szkoda, bo sama chętnie przekonałabym się co do mocy tej substancji w większych ilościach
ODPOWIEDZ
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.