Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 397 / 3 / 0
Dokładnie tego potrzebuję, żeby było akceptowalne na imprezie przy czym, żeby było niezłe "jebut" na początku.
  • 1198 / 10 / 0
napisz jak bylo bo wydaje mi sie,ze 3mmc niezbyt pasuje razem z 6-APB.
  • 1049 / 10 / 0
3-MMC (250mg), po pieciu godzinach po spozyciu 125mg 6-APB zadzialo bardzo pieknie.
  • 154 / 1 / 0
Zamowilem 250mg 6apb, wrzuce 125 jak wejdzie.
Jak wrzuce rano kode, a np poznym wiczorem te 6 apb to nie bede mial srania ?
Boli brzuch po tym (bo rozumiem ze najlepiej rozpuszcza sie to w kieliszku w 50 ml wody i chlup na raz?)?

Czekam na paczkę :D
Czy to działa jak madma, wiec czy bede moigl sobie normalnie pufac buszki oraz czy kdoa bylaby dobra na zejscie a potem benzo ?
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / 1 / 0
zalezy ile tego 6 apb przycpiesz. Ja ostatnio zrobilem troche wiecej niz zwykle (lacznie gdzies 260) i w moim przypadku jest to moment w ktorym lekko przypierdalaly stany psychodeliczne. buszki pomogly na sen ale dodaly paranoi, alkohol natomiast chaosu. Od chuja chalunów, problemy z wyslawianiem sie. No i wyglad maskaryczny. Oczy szalone, mimika skurwiona do reszty. Pomimo tego ludzie mowili ,że wygladam normalnie.
  • 20 / / 0
1. Czy miedzy 6-APB a 3-MMC zachodzi tolerancja krzyżowa?
2.Czy wrzucona jedna z tych substancji wpłynie na drugą spożytą następnego dnia?
3. Czy mix tych substancji jest dobrym pomysłem? Jakie dawki byscie polecali do mixu?.
6-APB bede testowal 1 raz, 3-MMC też ale spożywałem inne beta-ketony (ostatni raz z 3 miesiące temu)
Uwaga! Użytkownik Wieczerza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
130mg białego 6-APB i po 2,5h 200mg 3-MMC w krysztale. To i to dojapnie. Pierwsze weszlo jak zwykle zajebiscie, a drugie podzialalo bardzo lekko. Wyraznie przyspieszylo, ale wplyw na euforie byl nieznaczny. Nie wiem tylko czy to nie przez to ze jadlem toto i mefedron 3 dni wczesniej (a ja miedzy jebanymi ketonami musze zrobic z 5 dni przerwy, zeby dobrze smigaly.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 253 / 5 / 0
1. Tak,
2. Tak,
3. Według mnie nie ma sensu, bo obie te substancje są podobne, takie serotoninowo-leniwe, a jaki sens jest mieszać ze sobą dwie tak podobne rzeczy? Jakbyś do soku pomarańczowego dolał drugi sok pomarańczowy. :) Bez sensu. Lepiej dorzuć do APB jakiegoś pobudzającego stymulanta działającego na dopaminę, wtedy to będzie miks dwóch różnych rzeczy.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 60 / / 0
Co myślicie o następującym miksie:
166mg- 5api + 50mg 6apb ?
  • 1049 / 10 / 0
Taki miks bedzie srogi, ale moim zdaniem warto.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.