Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
london5 pisze:Nie oglądajcie czasami na fazie "Trudne sprawy" i "Dlaczego ja" masakra !!Miałem taką wkręte po tym , myślałem że jestem jednym z aktorów. Nie róbcie tego w domu.
Ogólnie na wieksze dawki tylko filmy przyrodnicze i dokumentalne.
Tylko małe ale- zdecydowanei nie polecam HD (ewentualnie na zejściu)- taka ilość detali po postu sprawia, że kora wzrokowa po prostu odmówi posłuszeństwa i nei będziemy widzieli po prostu nic
seria Animal.Planet.Wild.Russia.4of6.Caucasus.HDTV.720p.H264.AC3.MVGroup.Forum.mkv
seria National.Geographic.Wild.Russia.1of6.Siberia.DVBC.XviD.AC3.MVGroup.org.avi
seria BBC.The.Private.Life.Of.Plants.Pt2.Growing.DivX505.AC3.www.MVGroup.org.uk.avi
seria Discovery Ch China Rises 1of4 Getting Rich XviD AC3.avi
wszystko dostepne na http://eztv.it/
O ile sie orientuje to sciaganie i udostepnianie dokumentow z tej strony jest legalne
Wrzucę to w spojler, ponieważ ktoś jeszcze mógł nie oglądać, a kto oglądał - czytajcie! :D
greenwave pisze:A jaki ciekawy film przyrodniczy, dokumentalny polecasz na trip?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.