Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 285 / 2 / 0
Ja tam żarłem na start Kotany mieloną, 15 gram. 3 lata termin ważności do przodu - i przez 2 dni byłem na trippie.
  • 600 / 4 / 0
Na niektórych chyba po prostu nie działa ja miałem 4 podejścia do gały, za każdym razem inna firmą/inna postać za pierwszym razem 1 paka, a pozostałe 3 razy 2 paki i ani razu nie zadziałało, nawet z alko nie poczułem różnicy. Poddałem się, gała nie dla mnie.
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 7 / / 0
masz racje ja spróbowałam przedwczoraj pierwszy raz, i z tego co czytałam, to myślałam że będzie niewiem jak po grzybach czy conajmniej po paleniu, a tu nic. nawet trochę zajebana nie byłam ale spróbuje jeszcze raz rano, bo wtedy to na wieczór było.
Uwaga! Użytkownik 1nierealna1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 1 / 0
Nierealna, jakiej firmy i w jakich ilościach próbowałaś gałki?
Jak czytam te Wasze posty, to mam wrażenie że coś ze mną nie tak. Mirystycyna bez wątpienia działa... i to naprawdę mocno działa. ;-) Nie wiem jak działanie gałki odnosi się do poszczególnych osób, ale wydaje mi się że nasze organizmy nie różnią się aż tak bardzo, by jednych ten specyfik wyrywał w inny świat, a innych nawet nie musnął swą magią. Zwracajcie uwagę, by kupować gałkę z jak najdłuższym terminem ważności, oraz polecaną marką. Moim zdaniem kluczem do sukcesu jest dobranie odpowiedniej dawki, indywidualnej dla każdego z nas. Jeżeli mniejsze ilości nie działają można przecież stopniowo je zwiększać, aż w końcu osiągnie się pożądany efekt. ^_^

Pozdrawiam.
[align=]PSYCHODELA![/align]
  • 669 / 10 / 0
Dla mnie dawką standardową jest 6-7 orzechów formy Ko... i jest bardzo dobrze. Polecam się po prostu nie bawić w podchody tylko spróbować raz a dobrze - jeśli było za mocno - zabrać mniej i w ten sposób określić idealną porcję gałki.
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 7 / / 0
Issachar, to była kamis , i dwa opakowania
Uwaga! Użytkownik 1nierealna1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / / 0
mam zamiar wciągnąć trochę tego specyfiku...

teraz proszę powiedzcie mi - mam gałkę zajebiście ładnie i intensywnie pachnącą przez papierek - zapakowaną jeszcze w takie torebki ze społemu - cena 4 zł - waga dwóch gałek 7-8 g

warto?
  • 2235 / 8 / 0
Nie warto.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 1 / 0
Strasznie zniechęcające te wasze opisy. Bardzo dużo osób żali się, że gała na nich nie działa. Z kolei drudzy wychwalają ją aż po niebiosa. Nie jest to specyfik drogi dlatego nie omieszkam się spróbować. Zastanawiam się tylko nad odpowiednią dawką, nie chcę wziąć za mało, wolę już "się poświęcić" mieć fazę milion. Jedni piszą 3 orzechy, drudzy siedem, jeszcze inni jedną paczkę, jeszcze inni 15 gramów, inni 40... Wiadomo, każdy ma inny organizm, jednych sponiewiera mała dawka, drudzy po kilogramie nie poczują NIC.
  • 2235 / 8 / 0
Jeżeli osoba liczy się z "przedobrzeniem":
6-7 orzechów(30 gram, dwa opakowania)
Jeżeli - z brakiem efektów:
3-4 orzechy (15 gram, jedno opakowanie)

Z tym, że gałka potrafi i przy pierwszych dwóch, trzech podejściach nie pokazać pełni możliwości, więc nie ma co się nastawiać.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.