Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Aaa no i jeszcze jeden problem. Tez tak macie, że jak jesteście już dobrze nafukani to potraficie nieświadomie np leżeć bez ruchu ze spiętym mięśniami, np nóg? Ja to dziś zauważyłam, orientowałam się dopiero jak noga drętwiała. Ja to w ogóle mam wesoło, bo od walenia fety już tak siadło mi krążenie ze mam wiecznie zimne stopy i dłonie :<
Ból głowy pojawia się jakieś 4h od zajebania po nosie a brzuch już na zjezdźe. Problem pojawił się jakieś 2 miesiące temu po zatruciu fuką, dodatkowo miewam mroczki przy wstawaniu oraz dziwne kołatanie serca, niepokój sztywne ciało i napierdala szczena. Coraz częściej zauważyłem także jak po jakiś 2-3h od wyciągnięcia dostaję zamuły. Polecicie jakieś suple ziółka lub witaminki które mogą pomóc.
16 stycznia 2021ZleSpiaca pisze: topic11600.html
12 stycznia 2021JimmySlide pisze: Witam. Mój problem polega na tym, że po spożyciu fety występuje u mnie tzw. Siność siatkowata, problem nasila się porą wieczorną. Na trzeźwo gdy nic nie spożywam również ta siność występuje ale tylko wieczorem i nie ma też takiego nasilenia jak po fecie. Dłonie fioletowe, kolana tak samo, wyglądają jakby były brudne. Miał ktoś tak może? Jakieś sposoby jak temu zaradzić?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.