Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
belialoss pisze:Pytanie. Mam plastry (actavis 100) 3 sztuki , ale juz "wyrzute". Jescze jak dotykam to sie kleja i sa gorzkie . Czy moge z nich cos jeszcze wyciagnac??? Iv. nie wchodzi w gre. Pozdrawiam all. Acha , ze spirytusem raz probowalem ale nic nie wyszlo. Nie mam pojecia czemu. Zrobilem wszystko wg . tutejszych instrukcji , potem na kostke cukru , ale dupa nic nie dalo.
Jak nie napierdalasz po kablach-możesz spirytusowy r-r fentanylu wlać sobie do ryja-wczesniej płukanego gorącą wodą(nacz krwionosne paszczy sie rozszerzają F szybciej wbija sie w tkanki)
tylko na kuku uważaj-złe kuku czycha jak w epoce lodowcowej-bo nie wiesz ile zajebiesz :-) .Ja jak te stare plastikowe szmaty moczyłem liczyłęm zawsze ze zostało w plastrze ok20%,z moich obserwacji wynika ze się to mniej-wiecej zgadza.Tyle ze moje plastry były zawsze moczone w spirycie-a nie memłane w otworze gębowym.radze uważać.
Ogólnie to dzieuje Wam za słowa otuchy(bardziej lub mniej),ogólnie od kilku dni się nie kłuje-mam prezyklejone 2plastry actavisy100-tuż pod lewą pachą(cienka skóra)Czuje się ok-chyba nawet bebechy pracują w miare ok-bo nie mam ani zatwardzeń ani biegunki.Byłem tez w poradni gdzie wydają metadon-taka znajoma psychiatra kier tej poradni-powiedziała że załatwi mi metadon bez 5letniego stazu uzależnien od opiatów(bo od 13lat jestem pacjentem tej poradni)-ale też mówiła żebym dobrze się zastanowił-gro ludzi juz do końca życia jedzie juz na metadonie-a to jest po prostu ćpanie bez fazy-co za tym idzie wiele negatywnych skutków brania opio-(brak erekcji,jazda z perystaltyką jelit,obkurczeniem zołądka,zniszczone zęby i wieczna depresja)zostanie-a zniknie tylko możliwosc odużania się-a to z koleji ociąga za sobą doły psychiczne,apatie itd.Sama mówiła że oficjalnie nie moze mi tego powiedzieć-ale że wydaje jej się że dla mnie najlepsza bedzie bupra-o ile mam skąd ją załatwić(tak się składa ze mam ;-) ).No i chyba spróbuje tylko musze zupełnie odtruć się fizycznie zanim zarzucać zaczne bupre.
Mnie osobiście tak samo wiele złego mój nałóg kosztował wiele straciłem przez to , chociaż gdybym miał teraz ponownie wybierać to poszedł bym tą samo drogą co poszedlem i ćpał
ale lepsze i mniej szkodliwe jest to niż napierdalanie towaru ...! byś musiał pić duzo tego metadonu zeby takie skutki byly a ustawią Ci normalną odpowiednią dawke dla Cb i bedzie ok ... i gwarantuje Ci ze nawet popęt seksualny Ci wróci którego nie masz od momentu wjebania się !
Sam wiem po sobie.... Tylko ze ja hel wale ale to podobne jest..
Na program buprowy się pewnie nie dostaniesz wiem ze w Wawie było na nim bardzo mało osob i dostanie się było nie mozliwe jakiś czas temu
teraz Warszawski coś pisał ze wgl zliwkidowali czy cos...
A tak odkupywać na lewo to też w ciemno jesteś nie dość ze drogo to wychodzi (tzn nie wiem po ile to wgl teraz chodzi ale jakieś półtorej roku temu płaciłem za cały bunondol 100zl ) a lipa bedzie jak kompletnie zerwie Ci się dojście do tego to co spowrotem to samo?
aa i takie pytanie po co chcesz się męczyć i wychodzić ze skrętów (nie wiem na sucho czy jak) i pozniej jak juz nie bedzie skrętow zaczynac dopiero bupre czy metadon ? nie lepiej od razu ??
pzdr
Na program buprowy się pewnie nie dostaniesz wiem ze w Wawie było na nim bardzo mało osob i dostanie się było nie mozliwe jakiś czas temu
nie ma u mnie w mieście programu bupr.jest metadon-an który jak koniecznie bede chciał to pójde,jest też możliwoś ambulatoryjnego-nakurwiania trama-w drodze jakiejs tam medycznej procedury-to chyba warto też rozwarzyć-troche podobno "lepiej"w bani jest-tyle ze max,dawka to400mg/doba.
A tak odkupywać na lewo to też w ciemno jesteś nie dość ze drogo to wychodzi (tzn nie wiem po ile to wgl teraz chodzi ale jakieś półtorej roku temu płaciłem za cały bunondol 100zl ) a lipa bedzie jak kompletnie zerwie Ci się dojście do tego to co spowrotem to samo?
aa i takie pytanie po co chcesz się męczyć i wychodzić ze skrętów (nie wiem na sucho czy jak) i pozniej jak juz nie bedzie skrętow zaczynac dopiero bupre czy metadon ? nie lepiej od razu ??
GŁody miałęm tak straszne po roku wjebania-a teraz od grudnia jestem wiecznie-non stop- pod ddziałaniem fentanylu.Mam wysycony organizm-schodze z dawek-wczsniej rok ciągu hel/F.wiem że inaczej bym tego nie przeżył.
Waliłem też here długo-ale skrety po Fto katorga mocniejsza.
Pani dr.wie o mnie sporo-np to że nie ma problemu w moim przypadku namotanie sobie farmaceutrycznego opio-wie ze wale od3lat apteczne opio-i samo robiony hel-dlatego proponuje mi bupre,podobno ma przewage nad metadonem-bo gorsze powinowactwo do rec mi ma,A WPRZYPADKU WALENIA FENTANYLU(pow,99,9%rec mi-wiecej od helu duzo)ma to znaczenie przy ustalaniu dawki i zakończeniu kuracji.dużo łatwiej podobno z bupry się zerować niż z metadonu.
Powiedziałą mi że dziennie waliłem 3razy 5krotną dawke śmiertelną :-) 3x3mg F.już nie mówiłem jej ze kiedy zmieniałem hel na F-przyjebałem w 2 dni 2 całe actavisy 100 w kable-strzał co1,5-3godz
Nie wiem czym zrobię sobie mniejsze kuku-a bez kitu nie chce mi się juz nakurwiać opio.
obecnie redukuje się-miałęm naklejone 2 actavisy100-dokleiłem 3wczoraj-i kawałek wyrzułęm bo kurwa spać nie mogłem :-/
A puki do odtrucia pani dr.twierdzi"czym się trułeś-tym się lecz"-tu akurat się zgodziliśmy od razu.
Nie wiem na co mam się zdecydować dlatego chętnie czytam Wasze opinie-zanim podejme decyzje.Puki co narazie musze się odtruć-aby nie miec absty fizycznej-troche się podremontować.Może nawet nic nie bede brał-pocisne na MONAR do jakiegoś "wygnajewa",chajtne się,może nawet już styka na mały domek z białym płotkiemi,pójde do...pracy?!?!?
a potem to nie ma mocnego - musisz zmienic srodowisko calkowicie.
Czy wyobrazasz sobie ze np. bedac czystym 3 tygodnie odmowisz "jednego...malutkiego" strzala H?
Doktorka ma racje,musisz sie odciac od tovaru , im dluzej tym lepiej - ale i tak nie ma pewnosci ze nawet bedac na bezludnej wyspie przez 10 lat nie przypierdolisz po powrocie do Polski.
Chociaz wysmiewalem sie zawsze z np. Monaru - mysle ze ta organizacja ma jakotaki sens.
Zamykali cie na dwa lata, i prali mozg - jak w komunie lub w klasztorze. Ale lepiej jest zyc z wypranym beretem, niz nie zyc z przedawkowania pewnego dnia.
Ponadto zauwazylem ze wielu cpunow po wyjscie z Monaru nie dotyka H juz do konca (pranie beretu dziala!!!), ale za to napierdalali wude b.mocno, ze coniektorzy pogibli po np. 10 latach od wyjscia z osrodka.
moze ta ibogaina to taki srodek pioracy do beretu?
no huj, mowili ci zeby nie bawic sie zapalkami bo sie poparzysz??? to teraz masz.
takze sprzedaj wszystko co masz (jak juz sie odtrujesz), wez te swoje pol banki i wyjedz do kraju w ktorym nie ma opiatow (Indie, Afganistan, Mexyk itp). :-D
Alkoholizm to powolanie!
Trzeba się zamknąć na przynajmniej rok i chuj. A to dopiero początek niekończącej się historii.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/0/0ef5b7c8-be94-4b86-ac12-87fe9d883a29/1000021671.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250910%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250910T083901Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=9b2290c2aff4cc3176d5203d706ed33b315229d4ffc955b6c39969efb96b023d)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/niemcycrack.jpg)
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet
Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/takeshi_niinami.jpg)
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne
Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dopalamy.jpg)
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć
W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.