Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
108
22%
Nie wychodząc z domu
174
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
18
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 495

ODPOWIEDZ
  • 3497 / 742 / 9
Przyjąłem 50 mg kody a potem idę na trening. Nie wiem czy to nie bedzie handicap, ale mam w pizdu problemy z kaszlem na skręcie. Od szlugów i vapo. Wieta, cały czas charcham i spluwam, a to ma zły pr.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 9 / 0
E tam 50 mg to nic ja czasami brałem kodę przed treningiem ale tolerke miałem wtedy w chuj głównie używałem jej wtedy jak mnie coś bolało z perspektywy czasu było to po prostu głupie gdyż brak bólu nie oznacza braku kontuzji i bark sobie wtedy rozpieprzyłem
  • 137 / 39 / 0
Od ponad roku 2 duże paki prawie codziennie (przeszłam z maku chociaż to się nawet nie umywa), ostatnie dwa miechy to autentycznie codziennie. Przed majówką udało mi się przejść na system co drugi dzień. Więc akurat w dni gdy apteki zamknięte nie biorę. Ostatnio drugiego dnia bez nie czułam prawie skręta. Więc plan jest taki żeby już przecierpieć i nie brać
  • 54 / 9 / 0
Z maku czyli z PST? Myślałem że to już relikt przeszłości czyli są jeszcze dobre maki w sklepach?
  • 137 / 39 / 0
Tak. Z tym, że tak jak napisałam to było ponad rok temu, czyli właśnie wtedy kiedy skończyły się francuzy w sklepach. Ostatnie francuzy w sklepie znalazłam w sierpniu zeszłego roku w małym małopolskim miasteczku i była to radość porównywalna z wygraną w lotka, gdyż była to też porządna seria baka tuż przed datą ważności. Ale generalnie cały 2023 to kodeina. Zmarnowane pieniądze, bezsensowne uzależnienie. koda działa dobrze tylko na początku.
  • 54 / 9 / 0
to prawda koda to strata hajsu chociaż pierwszy raz z kodą należy do najwspanialszych wspomnień w moim życiu co do PST to mi tylko raz się udało dobrze trafić ale to było w 2018 roku.
  • 1531 / 395 / 13
03 maja 2024technodziewczynka pisze:
Zmarnowane pieniądze, bezsensowne uzależnienie. koda działa dobrze tylko na początku.
Cały czas twierdzę, że spidziarze mają gorzej jeśli chodzi w końcowym rozrachunku o usługi stomatologiczne %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 91 / 12 / 0
:pacman: :liść:

Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
  • 15 / 1 / 0
07 maja 2024neurotoXXXsick pisze:
03 maja 2024technodziewczynka pisze:
Zmarnowane pieniądze, bezsensowne uzależnienie. koda działa dobrze tylko na początku.
Cały czas twierdzę, że spidziarze mają gorzej jeśli chodzi w końcowym rozrachunku o usługi stomatologiczne %-D
pozdrawiam ja mam zajebana Ritalinem jedyunki plombe3 zjadlo a opioidy nuda ale koda jest przyjmena na pcozatku haaha ja ja kochalem
Uwaga! Użytkownik Yeresina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3015 / 643 / 0
Ile czasu po odstawce utrzymują się u Was zaburzenia termoregulacji?
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.