Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 837 / 78 / 0
Po czym trudniej się wylać po tym kurestwie czy MDMA?
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 1052 / 77 / 0
Koda nigdy nie potrafila mnie klepnac, nawet w dawkach 450mg z zerowa tolerka. Ok, raaaaaz jej sie to udalo jak bylem na zjezdzie i dwoch nieprzespanych nocach, ostatni raz jadlem cokolwiek 5 dni wczesniej i rozpuscilem ja z trzech Antidoli. Natomiast Oxy wjebalo mnie rach-ciach
06 października 2018ControlPoliToxy pisze:
Ja nie mam problemow ani po tym ani po tym. Check out your prostate, mate
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
koda jak jets na pusty żołądek i chcesz coś poczuć to polecam 1 piwo i buszka od razu zapalić jak wypiłeś wtedy sie super kumuluje :3 a i staraj sie jak popijasz to nie za dużo im mniej popijesz tym szybciej sie wchłonie jak ja robie wywar to mam tak na 2 łyki grzydalam i coli to dosłownie jeden duży łyk później 0,4 buszka piwko przy kompie 15-20min i już mi sie chce do łóżka xD

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoją odpowiedzią – wycięto cytat. | STR88
  • 2897 / 619 / 10
06 października 2018ControlPoliToxy pisze:
Po jednorazowym zażyciu oksykodonu - łatwiej po oksykodonie.
Ciąg na oksy czy na innym (względnie innych) opio, to już inna sprawa :rolleyes:
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 190 / 20 / 2
IMHO sikanie po oxy to rosyjska ruletka.
Bywało, że blokowało mi tak, że nawet kropelka nie poleciała %-D
A czasami bywało tak, że szło się wyszczać, ale z trudem.
Uwaga! Użytkownik kacper791 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
@kacper791
Jak się nie możesz wysikać to usiądź na kibel, puść lekko wodę z kranu i powinno pomoc.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1008 / 206 / 2
Ja na sikanie polecam (już któryś raz) no-spę.
Oprócz antyhistamin jest to moim zdaniem taki must-have z leków przy braniu jakichkolwiek opioidów.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 77 / 0
Pakuje ktoś oksy w nochala? Jak to wypada w porównaniu do klasycznego p.o? Przy ilościach 100mg+ i tabsach 20/mg nie szkoda sluzowki i w ogole?
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1008 / 206 / 2
Zależy które tabsy. Oxycontin jest spoko do sniffowania, Reltebon zapycha nos, a Oxydolor ciężko się kruszy.
Wejście jest bardziej gwałtowne od podania p.o. ale krócej działa.
Moją ulubioną metodą zawsze było wzięcie połowy dawki p.o. i jak czuć, że się zaczyna ładować to resztę sniffem.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 20 / 2
09 października 2018Seken pisze:
Pakuje ktoś oksy w nochala? Jak to wypada w porównaniu do klasycznego p.o? Przy ilościach 100mg+ i tabsach 20/mg nie szkoda sluzowki i w ogole?
Z tabsów 20mg wyjdzie tyle tego, że głowa mała %-D
Sniff moim zdaniem ma jedynie sens jako dodatek do orala ew. jak ktoś chce się szybko i na krótko ugrzać.
Spoko jest tak dociągnąć te 20-40mg zanim się oralnie rozkręci.
Uwaga! Użytkownik kacper791 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.