Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 205 / 1 / 0
Mi strasznie wjezdza na gały juz w druga noc na alfie mam w domu gości xD Ostatnio lezalem na wyrze na chwile zamknalem gały a jak otworzylem to stal nademna typ i mialem przy samej twarzy jego pół otwarta dłoń xD Psycho poziom Hard :D
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 1095 / 34 / 0
alfa jest tak wyrachowana ze potrafi generować nawet zapachy w psychozie hehe
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 103 / 2 / 0
Musiałbys duze dawki walić, przy małych raczej tak nie ma ale wiesz nigdy nic nie mozna wiedzieć jak zadziała. Cięzko opętać to wszystko i se jakoś w czaszce poukładać na półkach bo półkule się szorują o siebie i zatarcie się robi, potem już tylko siedzieć i waporyzować a nie jakimiś pierdołami się zajmować, nie czuje kiedy rymuje
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 1095 / 34 / 0
Wkrótce te "pierdoły" zajmą się tobą ;-)
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 26 / 1 / 0
A jak sie ostro pocisnie to juz nie wiadomo co jest prawdziwe i ostre halucynacje wchodzą jakbys zeżarł kwasa w peperoni :p
Garbaty anioł na to: skończ pierdolić tato,
To ty jesteś matoł, jak nie to udowodnij.
Powiedz mi tak, żeby wszyscy byli zgodni,
Co wy tu robicie odkąd powstało życie ?!
  • 103 / 2 / 0
Zamówiłem alfe, znowu %-D tym razem 5g, ciekawe na ile to starczy ale chyba raczej nie na długo, bo ciągne jak jakiś smok jebany. Nerwicy dostałem i zamówiłem, btw alfa dobrze relaksuje %-D nie jest to typowy stim.
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 1095 / 34 / 0
Euforii dostaniesz na sam widok listonosza, adrenalina podskoczy hehe
  • 103 / 2 / 0
Ale stary mówię Ci, taka pizda będzie %-D Może nawet podbiję do BB jeszcze raz :D bez strachu o urwanie dupy. Ostatnio miałem ochote wyjść na ulice i wszystkie laski zaczepiać, wcześniej na imprezie sie postukałem pare, pisałem że skakały jak pchły, niemało ich było, ale jeszcze alko sie urżnąłem - alfa + alko dobre połączenie btw. A listonosz będzie myślał, że ja jakiś małpiszon z jungli bo wyskocze zza drzwi i wskocze mu na barana, dawaj alfe chuju, dawaj alfe! %-D
Blue Berry pisze:
  • 1095 / 34 / 0
Przy dobrych wiatrach jutro bEdzie alfa u ciebie. Trzeba było 10 zamawiać, dobra cena jest u jednego vendora która idzie w parze z ekstra jakością (potłuczone szkło - git sort). Dyszką można już ładnie poszaleć.
Zajeb niedoprzesadnego snorta i vapnij do tego.
  • 103 / 2 / 0
Wiesz, odliczam godziny już %-D 10g to nie, strach by mnie obleciał że nie bede spać przez pare dni i mi odwali, wiesz jak jest, wole mniej a bezpieczniej jednak bo co? jakbyym zamówił 10g to bym poleciał w długi ciąg
Blue Berry pisze:
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.