Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 2242 / 373 / 0
Waszym zdaniem, co jest lepsze
4-HO-MiPT czy 4-HO-MET ???
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 3651 / 999 / 2
Jedno i drugie :)
sky is the limit
  • 605 / 90 / 0
Ja testowałam oba. Miprocyna jest bardziej kolorowa, a metocyna bardziej mentalna :D Choć po mipro miałam lekki bodyload, a po homecie żadnych objawów tego typu. Jedna i druga substancja jest świetna :P Szkoda, że hometa zbanowali, ale po co się robiło zapas.. :>
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 2242 / 373 / 0
Doświadczył ktoś wazo po homipcie ?

Ja miałem jakby takie lekkie wazo po homecie, ale nie umywa się do tego po NBOME.. wiadomo. Nie mniej jednak nie jest to przyjemne
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 1610 / 55 / 0
A co powiecie na temat kapsułek twardych? Są też trochę mniejsze. Może po prostu też się szybko rozpuszczają ale nie rozuszczają się w palcach jak się je długo trzyma?
  • 2897 / 619 / 10
Rozpuszczenie kapsułki twardej, o ile nie są powlekane, to też kwestia max. minuty.

A co do wazo to chyba norma przy podwyższonym ciśnieniu, co nie?
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1610 / 55 / 0
A co jeśli są powlekane?
  • 2897 / 619 / 10
Mogą być o przedłużonym uwalnianiu, ale niekoniecznie.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1610 / 55 / 0
Na szczęście nie były chyba. A se tak dobrałem że każda jest w innym kolorze %-D

Ogólnie to nie polecam tego smaku. Nie jest tak chemiczno gorzki jak b-k ale jest taki typowo naturalnie mocno gorzki... Mdlący troche. I to tylko zlizałem trochę palce. Kapsułka to jest dobry pomysł, a chusteczek wole nie łykać tak jak pisałem...
  • 5396 / 966 / 0
Ja tam wole rozpuścić w soku i wypić.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.