Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Natomiast trzeba uważać. Czytając ten wątek ciężko mi jest nie złapać się za głowę jak niektórzy kombinują i są nieogarnięci. Zalecam wam testowanie substancji odczynnikami jeżeli bierzecie tego rodzaju leki, ponieważ choć rzeczywista ketamina np. z SSRI czy iMAO nie prowadzi do szczególnie nieprzyjemnych efektów, to pewnego razu dostaniecie jakąś arylkę RC z silnym serotoninowym działaniem i będzie źle.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
19 lutego 2025DzoBajden pisze: Co do różnych sortów - różne rzeczy ci dilec wrzuci do worka. Jakiś czas temu pojechałem do amsterdamu po większą ilość i goście mi przywieźli paczkę. Zajebiście zapakowane, zgrzane, pełna profeska. Mówię wsiadaj do samochodu, kolega będzie kierował, ja sprawdzę. On że nie i że na testa ma w kieszeni.
To rozerwałem pakę, i kryształki do ryja - glutaminian sodu
Wyglada jak super keta, tylko brak mocy i zbytnio umami smakuje hehehhe
A jak już przy kulinariach jesteśmy ktoś chyba pytał wcześniej jak ładnie zmielić igiełki. Podaję przepis:
- sypiemy ketę na talerz
- dajemy kilka kropel wody (jak ktoś jest niezdarny można użyć małej pompki)
- rozbełtujemy tak żeby minimalnie pływało
- dajemy do mikrofali na 1,5-2 minuty doglądając czasami
- voila!
W ten oto sposób uzyskujemy delikatny puszek ketaminy który nie stracił na wartości. A jak ktoś ma smykałkę do garów i jest mistrzem patelni to zamiast mikrofali mozna normalnie użyć kuchenki gazowej.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Podziel się posiłkiem, chamie
Podziel się posiłkiem, chamie
07 marca 2025nerdcore pisze: Myślałem, żeby zapuścić sobie jakiś psychodeliczny film, np. Fear and Loathing in Las Vegas albo posłuchać jakiejś muzyki.
Na pierwszy raz to polecam poszukać fraz w stylu ai generated psychedelic ultra space cosmic hallucinations czy coś w tym stylu. No i obowiązkowo dobry sprzęcior grający, żadne głośniczki na blutacza. Faza jak chuj murowana
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.