Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 162 / 58 / 2
@KavonPL oczywiście, że tłumi. tłumi poprzez desensytyzacje receptorów 5-HT2A przez SSRI oraz poprzez modyfikowanie równowagi neuroprzekaźników w skrócie.
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
  • 2569 / 530 / 0
Tak powinno wynikać z teorii, natomiast osobiście zażywając ketę na SSRI miałem bardzo dobre doświadczenia. Pomogła mi również rzucić tę trutkę.

Natomiast trzeba uważać. Czytając ten wątek ciężko mi jest nie złapać się za głowę jak niektórzy kombinują i są nieogarnięci. Zalecam wam testowanie substancji odczynnikami jeżeli bierzecie tego rodzaju leki, ponieważ choć rzeczywista ketamina np. z SSRI czy iMAO nie prowadzi do szczególnie nieprzyjemnych efektów, to pewnego razu dostaniecie jakąś arylkę RC z silnym serotoninowym działaniem i będzie źle.
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 162 / 58 / 2
wszystko to kwestia indywidualna, na jednego keta przy maksymalnych dawkach SSRI bedzie działać idealnie a na drugiego przy nawet 25mg sertraliny ed keta będzie tracić swoje efekty. co do testowania - podczas brania SSRI lub iMAO powinno sie każda partie testom poddać. życie/zdrowie jest o wiele więcej warte niż taki test.
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
  • 693 / 435 / 0
25 lutego 2025KavonPL pisze:
SSRI chyba faktycznie tłumi psychodele Kety:((
Nie tylko ketaminy, w moim przypadku tłumi wszystkie możliwe substancje.
Uwaga! Użytkownik tosieniedzieje nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1234 / 312 / 12
19 lutego 2025DzoBajden pisze:
Co do różnych sortów - różne rzeczy ci dilec wrzuci do worka. Jakiś czas temu pojechałem do amsterdamu po większą ilość i goście mi przywieźli paczkę. Zajebiście zapakowane, zgrzane, pełna profeska. Mówię wsiadaj do samochodu, kolega będzie kierował, ja sprawdzę. On że nie i że na testa ma w kieszeni.
To rozerwałem pakę, i kryształki do ryja - glutaminian sodu %-D
Wyglada jak super keta, tylko brak mocy i zbytnio umami smakuje hehehhe
Moja z kolei pachni taką miętą jak te zielone gumy wrigleys peppermint. Dziwne ponieważ spływ okrutny (chyba tylko mefa rozkurwia bardziej nozdrza) ale zapaszek nawet fajny... może nie tak fajny jak dupa ale nawet ten no fajna niespodzianka :korposzczur: Podejrzewałbym może jakiś wypełniacz w postaci białej tabaki ale i tak to chyba lepsze niźli kultowe już w pewnych kręgach szkło :świnia:

A jak już przy kulinariach jesteśmy ktoś chyba pytał wcześniej jak ładnie zmielić igiełki. Podaję przepis:
- sypiemy ketę na talerz
- dajemy kilka kropel wody (jak ktoś jest niezdarny można użyć małej pompki)
- rozbełtujemy tak żeby minimalnie pływało
- dajemy do mikrofali na 1,5-2 minuty doglądając czasami
- voila!

W ten oto sposób uzyskujemy delikatny puszek ketaminy który nie stracił na wartości. A jak ktoś ma smykałkę do garów i jest mistrzem patelni to zamiast mikrofali mozna normalnie użyć kuchenki gazowej.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3121 / 862 / 5
Kryształy mentholu też można di kety dawać. Wygląd taki sam, znieczula delikatnie i właśnie ten "posmak" zostaje. Jeden z vendorów tak 2fdck chrzcił.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 2 / / 0
Jutro będę poraz pierwszy próbował ketaminy. Co ciekawego można przy tym robić? Myślałem, żeby zapuścić sobie jakiś psychodeliczny film, np. Fear and Loathing in Las Vegas albo posłuchać jakiejś muzyki. W jaki sposób można spędzać ciekawie czas pod wpływem tej substancji?
  • 3121 / 862 / 5
Ja polecam jakieś delikatne światło ambientowe i megadosing ketaminy. Jak lubisz to jakąś muzykę do tego ale ja w sumie obchodzę się bez i jest bardzo dobrze. Międzywymiarowe podróże czasoprzestrzenne są w pytę.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 1234 / 312 / 12
07 marca 2025nerdcore pisze:
Myślałem, żeby zapuścić sobie jakiś psychodeliczny film, np. Fear and Loathing in Las Vegas albo posłuchać jakiejś muzyki.
Może być ciężko skupić się na fabule. Muzyka spoko... gusta gustami ale jak katowałem ućpanych znajomków techniawami to często się przewijał taki motyw, że te djskie konsolety to narzędzia do sterowania umysłem %-D Może to jeszcze sfera fantasy ale ja wciąż jestem święcie przekonany, że jeżeli kiedyś ludzkość odkryje transfer lub zamianę myśli to właśnie dzięki ketaminie.

Na pierwszy raz to polecam poszukać fraz w stylu ai generated psychedelic ultra space cosmic hallucinations czy coś w tym stylu. No i obowiązkowo dobry sprzęcior grający, żadne głośniczki na blutacza. Faza jak chuj murowana :ręka:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1331 / 492 / 0
Entheogenic sobie włącz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Włoska policja aresztowała fana "Breaking Bad". Stworzył prawdziwe tajne laboratorium

Włoska policja zlikwidowała jedno z największych nielegalnych laboratoriów narkotykowych w kraju. Podczas nalotu na jeden z domów w dzielnicy Sant'Antonio w Novarze zatrzymany został 22-letni mężczyzna, który w swoich działaniach wyraźnie inspirował się serialem "Breaking Bad".

Alkohol w Sejmie to patologia, nad którą niektórzy z nas przeszli do porządku dziennego

Nasze oburzenie od lat wzbudza fakt przychodzenia posłów na salę sejmową pod wpływem alkoholu (a także innych środków odurzających). Tego typu ze wszech miar patologiczna sytuacja jest o tyle dziwna, że w oczywisty sposób koliduje nie tylko z ustawą o wychowaniu w trzeźwości, ale także z podstawowymi zasadami przyzwoitości, które jednak często nie dotyczą niektórych posłów, którzy lubią sobie zajrzeć do kieliszka podczas swojej pracy.

Niepełnosprawny na wózku przemycał klefedron. Mówił, że to worek na mocz

Policjanci z Dzierżoniowa zatrzymali 33-letniego mężczyznę na wózku inwalidzkim, który przewoził blisko pół kilograma narkotyków. Próbował oszukać funkcjonariuszy, tłumacząc, że nosi worek na mocz, podczas gdy w rzeczywistości miał przy sobie reklamówkę wypełnioną klefedronem.