Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
23
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
167
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 480

ODPOWIEDZ
  • 3455 / 556 / 2
Co zrobić jak półtora grama kodeiny praktycznie nawet mnie nie smyra?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 508 / 195 / 1
a)Nie brać kody
b) Przejść na mocniejsze opio
c)Przeczytać temat o wzmocnieniu kodeiny,być może znajdziesz coś dla siebie
d)Nasrać sobie do ryja i się zrzygac,w ten sposób będziesz srał buzią
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 3455 / 556 / 2
Hehe. Raczej wybiorę opcję a) choć tą ostatnią mnie rozbawiłeś nawet nawet xd
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
Taki kwartał myślę, na to pieprz i grejfrut i zdam relację.
  • 3449 / 720 / 9
Zupreguluj receptory.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3455 / 556 / 2
Też myślę że to przez te tabletki mam tak. Biorę wuhte psychotropowych i może mi po prostu zagłuszają kodzię.
  • 508 / 195 / 1
Być może stają na szlaku metabolizmu kody
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 5138 / 892 / 0
Na SSRI koda słabo działa
Chyba wyjątkiem jest wenflaksyna. Ona tak nie koliduje .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1331 / 337 / 13
23 kwietnia 2024Mefistofeles1945 pisze:
Co zrobić jak półtora grama kodeiny praktycznie nawet mnie nie smyra?
Zejdź do wagi niższej jak już zdecydowałeś się wejść do opiogonu. Waga kogucia to jakieś 150-200mg.

Powinniśmy zrobić hajpową wersje odpicuj Mefisto tak jak Winicjusza, tylko będziemy zmniejszać mu tolerkę.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3449 / 720 / 9
Mam opracowany tut na ekstrakcję z neo, ale nie ujrzy on światła dziennego. Hermes Trismegistos.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.