Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5184 / 915 / 0
Doświadczenia użytkowników z mocniejszymi opio często są takie, że jeżeli waliły w ostrych ciągach tj po kilka tygodni to potem powrót na opio i np zabawa kilka dni już powoduje objawy odstawienne .
Nie mam jednak informacji o takich doświadczeniach z przyjmowaniem kratomu . Sam też nigdy nie miałem tak długiej przerwy by to sprawdzić.
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 4 / 0
Pany i panie jestem po rocznym raczeniu Sue kratomem w dawkach około 50g dzień, teraz jest 5 off i na drobnej pomocy benzo jest znośnie, za 4dni chce znów posmakować kody pytanie czy to będzie miało ręce i nogi, czy poczuje się niebiansko jak kiedyś?
  • 5184 / 915 / 0
Jestes zajebiscie nasączony kratomem.
Obawiam się , że 4 dni to będzie mało.
W moim przypadku coś tak czułem kody, ale to ni w pizdu ni w oko
Ja bym z tydz przerwy zrobił .
Zresztą. Możesz i po 4 spróbować. Nie umrzesz od tego
Skręt jeszcze będzie hulał więc działanie będzie i tak dobre. Zniesie trochę objawy. Wiadomo o co chodzi .
Na skręcie najlepiej czuć działanie opio xd
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 4 / 0
@ledzeppelin2 nie mordo teraz jestem na 5 dniu odstawki a zarzucę kode dopiero za 4 dni czyli razem 9 dni czystości i to takiej solidnej, same owoce warzywa garśc vitamin magnezy sama woda itd
  • 116 / 4 / 0
I jeszcze pytanko czy koda działa na RC benzo konkretnie chodzi mi o bromazolam i flubromazepam ?
Bo po klasycznych to wiadomo
  • 369 / 40 / 0
Jakie macie porady na kompletny brak energii i motywacji po zaprzestaniu herbatkowania?
  • 5184 / 915 / 0
Nie wiem . Raczej nie myślisz o dragach bo to jak z deszczu pod rynne .

Z lekkich rzeczy to może jakiś racetam typu fenylopiracetam i dodatkowo coś stymulującego np.modafinil.
Tak zupełnie na trzeźwo to wg mnie za duża katorga psychiczna .
Jak już te środki wdrożysz to warto zacząć działać np jakiś sport .
Ogólnie trzeba dyscypliny
  • 5184 / 915 / 0
Jechałem na green maeng da. No już parę.miechow
Ostatni tydz była zmiana na white
I powiem ze jak.teraz.jest 3 ci dzień bez kratomu to.skret jest znacznie mniejszy teraz niz miesiac.temu jak mi zabraklo a jechałem tylko.na green maeng da .
Czyli ma tu znaczenie profil alkaloidowy i zonglerka odmianami
Już nie dla.samych efektów ale i dla.sily skręta

Najbardziej dokucza bol nog i psychiczny dołek ale to bez porównania do moich przeżyć z.oksy czy morfph
  • 369 / 40 / 0
To po ile dziennie tego piłeś? Masz na to jakieś antidotum?
  • 5184 / 915 / 0
Ja zazwyczaj 3 wrzuty po 5,6 gram
Wczoraj w robocie mordęga była.
Najgorszy dzień od ostatniej dawki w czw
Bóle mięśni i kości. Ogólny brak sił .
Antidotum takie , że już mam paczkę.
Dobrze ze nie ma najgorszego objawy zgięcia dla.mnie, czyli zalewających potów i zmian odczuwania temp ciała. Raz zimno , raz ciepło.
To było dla mnie najgorsze przy np oksykodonie czy morfinie

No , ale wczoraj odliczałem minuty do końca zmiany . Jeszcze ten upał
Dałem jednak radę i pojechałem po odbiór.
Dzisiaj czuje się wybornie . Robota aż sama się pali w rękach. Pozytywne nastawienie i duża wydolność, wytrzymałość.
Nie wiem jak To będzie. Pamiętam stan na trzeźwo i nie było kolorowo .
Lèk uogólniony, brak motywacji
Ale przecież nie można brać tego non stop
Na razie nie chcę nawet myslec o całkowitej odstawce.

Jest tu ktoś w długoletnim ciągu?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.