Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1974 / 519 / 0
Na SSRI itp. stymulanty generalnie działają mocniej, mam wrażenie.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 8103 / 906 / 0
Ale jaki jest sens brać SSRI i napierdalać stimsy, przecież to się kłóci z leczeniem.Wiem, ze to nie watek umoralniający, ale ludzi leczcie się albo ćpajcie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 377 / 42 / 0
[mention]UJebany[/mention] Masz racje ale czasem ciezko jest wytrzymac, a jak z GBL przy ssri?

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
  • 3454 / 1110 / 0
Powinno być prawilnie po gieblu.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1974 / 519 / 0
14 grudnia 2018UJebany pisze:
Ale jaki jest sens brać SSRI i napierdalać stimsy, przecież to się kłóci z leczeniem.Wiem, ze to nie watek umoralniający, ale ludzi leczcie się albo ćpajcie.
Nie ma to sensu oczywiście dlatego odpuszczam sobie amfetaminkę po ostatnim wyskoku, zdecydowanie lepiej z antydepresantami komponuje mi się zioło z używek, nie ryje mi tak głowy jak jebana amfetamina.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 276 / 31 / 0
14 grudnia 2018UJebany pisze:
Pytasz ćpuna, czemu ćpa.

A tak zupełnie poważnie to kota biorę sportowo. Szanuję SSRI, bo nie mam dzięki niemu psychicznych zjazdów po nim.
Uwaga! Użytkownik Syropik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam Was cieplutko. Przypisano mi Cital, który należy do SSRI. Lekarz zabronil pic alkoholu, ale co z innymi uzywkami? Mam na myśli MDMA, LSD i zioło. Pomoże jakaś duszyczka?
  • 948 / 278 / 2
MDMA nie zadziała, LSD po długotrwałym stosowaniu SSRI działa słabiej, a u niektórych nie wpływa, zioło raczej bez interakcji.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 27 / 0
17 grudnia 2018pijanekakao pisze:
Witam Was cieplutko. Przypisano mi Cital, który należy do SSRI. Lekarz zabronil pic alkoholu, ale co z innymi uzywkami? Mam na myśli MDMA, LSD i zioło. Pomoże jakaś duszyczka?
mj spokokojnie mozesz jarac w opór, a z innymi używkami ostroznie :old:
  • 566 / 27 / 0
Będąc na kuracji sertraliną i amisulprydem, to jak dorzucę do tego mianseryne i alprazolam, to wpłynie to jakoś negatywnie na kuracje? Czy może wręcz przeciwnie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.