Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 144 / 3 / 0
miał ktoś z Was po sniffowaniu alfy jakies 36h nie licząc paranoi itp takiej jazdy ze NIE MOGLISCIE MOWIC?
do dzis mnie zastanawia co to moglo się stac, ledwo mogłem wydusic z siebie słowo, tak mnie wygieła jebaniutka
CZEKAM ZNÓW NA WAGE, SEDZIA W RĘKACH TRZYMA MŁOTEK.
  • 205 / 1 / 0
Moglby ktos porownac sort alfy crystals z tym nowym Big Crystals? Ten drugi testowalem na dniach i jakosc jak najbardziej ok a sort w postaci nieprzezroczystych grudek. Prosilbym o opinie jak prezentuje sie ten drugi sort w przezroczystych krysztalach

Edit: Pomylilem temat chodzi mi o alfe od "pojedynczych"
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 762 / 37 / 0
pennywise pisze:
miał ktoś z Was po sniffowaniu alfy jakies 36h nie licząc paranoi itp takiej jazdy ze NIE MOGLISCIE MOWIC?
spotkało to kiedyś koleżke z którym wciągaliśmy MDPV, nakłanialiśmy o jedno słowo, bezowocnie.. przemilczał ponad 24h nie ugięty :cheesy:
  • 144 / 3 / 0
lolek555 pisze:
pennywise pisze:
spotkało to kiedyś koleżke z którym wciągaliśmy MDPV, nakłanialiśmy o jedno słowo, bezowocnie.. przemilczał ponad 24h nie ugięty :cheesy:

No to pozdrów ziombla, nie jest sam :D
chujowo bylo wytlumaczyc w chacie dlaczego w srodku lata gardło mnie boli i nie moge mowic a tak to spoko :D
  • 2466 / 15 / 0
A to zdarza się. Raz słyszałem że kogoś po mefce zatkało. A alfa-PVP mnie zatkało jedynie tak że na pytanie nie wiedziałem co odpowiedzieć i nic mi nie przychdziło do głowy. Tak to jest jak treściwie pytania się nie zadaje tylko głupoty
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 610 / 133 / 0
również nie mogłem mówić po sniffowaniu alfy.Nie chodziło o umiejętność konstruowania zdań - tylko o fizycznie upośledzony aparat mowy- niezdolność do podniesienia tonu z poziomu szeptu i bełkotu.
  • 103 / 2 / 0
O to musze sprawdzić teraz sniffa, czy faktycznie coś się dzieje z głosem :D po waporyzacji jest spoko, nic się nie dzieje, za to lekkiej chrypy dostałem, ale mówić mogę.
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 144 / 3 / 0
hyber123 pisze:
również nie mogłem mówić po sniffowaniu alfy.Nie chodziło o umiejętność konstruowania zdań - tylko o fizycznie upośledzony aparat mowy- niezdolność do podniesienia tonu z poziomu szeptu i bełkotu.

o to to to ! widze sam tego nie miałem, straszne to jest ale chyba najgorsze w tym wszystkim to jst to ze człowiek nie mysli ze BEDE JESZCZE MOWIL? tylko o dorzutkach %-D to był moj ostatni raz z alfą, jesli ktoś chce spróbowac to polecam poleciec tak prawie dwa dni bez snu, jedzenia tylko z wodą, małe węgorze co chwile, doslownie do 20 minut.
  • 2466 / 15 / 0
Jakie węgorze tylko vapo. Wtedy jest i moc i ekonomia
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 316 / / 0
Jakie wapo. Tylko IV. Moc, ekonomia i bliskie spotkanie trzeciego stopnia.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.