Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 349 / 4 / 0
intrance pisze:
Do jakiej substancji porównalibyście 2c-p pod względem szkodliwości? Nie chodzi mi o porównanie do innego rc.

pod względem szkodliwości? :kotz:
ja żadnych dolegliwości nie miałem, :-) ale dopiero od niedawna mam styczność i tylko 2 razy, małe dawki.

Ostatnio mnie naszło na tripie, że przypomniało mi to lsd, które ostatnio miałem w zeszłym roku jesienią. Ale jednak to nie to. Chociaż coś takiego...gdzieś...
Z drugiej strony myślę, że psychodeliki to środki do jednego celu, ale różne. Tak jak można pojechać do Paryża na wiele sposobów. Jedne szybsze, drugie wolniejsze, jedne wygodniejsze, drugie mniej etc ;]
  • 2362 / 28 / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: derb »
W tym Paryżu też można różnie wylądować, po jednym będziesz w Luwrze po innym w cygańskiej melinie
BS
  • 196 / 1 / 0
Ostatnio mnie naszło na tripie, że przypomniało mi to lsd, które ostatnio miałem w zeszłym roku jesienią. Ale jednak to nie to. Chociaż coś takiego...gdzieś...
Coś takiego ja miałem wiele razy i były to najlepsze razy z tą substancją.
  • 349 / 4 / 0
derb pisze:
W tym Paryżu też można różnie wylądować, po jednym będziesz w Luwrze po innym w cygańskiej melinie

Hehe racja, ale chyba to zależy od osobnika. Ja mam na myśli jeden "Paryż", albo obraz takiego Paryża co to ja mam w głowie.
Acidor pisze:
Coś takiego ja miałem wiele razy i były to najlepsze razy z tą substancją.
No właśnie, ale dziwne, że ludzie tak od razu się zrażają. Jak mawiał David Lynch "The world is as YOU are" :-)
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2012 przez sieciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 4 / / 0
Witam wszystkich serdecznie, jako że jest to mój pierwszy post na forum.
Moje pytanie jest następujące: mogę zjeść 2C-P chwilę po zapaleniu osierdzia?
Dodam, że nie mam doświadczenia ze związkami z grupy 2c-x
  • 3449 / 122 / 8
Zapomnij o tym. Nigdy przenigdy.
  • 4 / / 0
A czy po odczekaniu odpowiedniego czasu, stabilizacji organizmu, mogę spróbować takiej podróży? Czy muszę kompletnie porzegnać się ze stymulantami np metkatem?
  • 3449 / 122 / 8
O metkat pytaj w odpowiednim dziale, bo to jednak trochę coś innego niż 2C-P, nie? Po paru tygodniach możesz spróbować wrzucić małą dawkę 2C-P, i zobaczyć jak reagujesz. Bo domyślam się, że koniecznie musisz - skoro pytasz o takie rzeczy świeżo po dość poważnej chorobie. A stymulanty są ryzykowne nawet dla w pełni zdrowych ludzi, nie polecam.
  • 2 / / 0
Witam!
Chcę się upewnić czy dobrze myślę, proszę o pomoc.
Ze znajomymi planujemy skosztować 2C-P. Wszyscy mieli doświadczenie z psychodelikami, jednak 2-cp będziemy jeść po raz pierwszy.
Zakładając, że 4 chłopa chce przyjąć po 12mg i 2 dziewczyny po 10mg, muszę rozpuścić 68mg 2C-P w 27,2ml wódki, aby otrzymać roztwór o stężeniu 2,5mg/ml, a później dawkując odpowiednio dla 12mg odmierzyć 4,8ml roztworu, a dla 10mg 4ml i wypić? Może powinienem wziąć pod uwagę, że po dodaniu 2C-P do wódki masa roztworu wzrośnie, czy to już będą tak znikome ilości, że nie ma się tym co przejmować?
  • 6158 / 433 / 12
NieZnam pisze:
Może powinienem wziąć pod uwagę, że po dodaniu 2c-p do wódki masa roztworu wzrośnie, czy to już będą tak znikome ilości, że nie ma się tym co przejmować?
Masa roztworu - i owszem, wzrośnie, ale odmierzasz dawkę korzystając z parametru objętości roztworu, a ten nie ulega zmianie.

Wszystkie powyższe pytania to prosta matma, jeśli masz z tym problem - użyj kalkulatora.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 04:28:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750220832'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.