Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ja polecam jedną paczkę acodin plus syrop dexa pico dla dorosłych w zupełności wystarczy.
Moklo może podbić tak, że wylądujesz w szpitalu. Ostrzeżenie słowne za debilne rady/Rin Tohsaka
01 maja 2022GalaktycznyBiznesmen pisze: pamiętaj żeby nie robić tripa kiedy czujesz się źle w końcu to dysocjant psychodeliczny i nasz nastrój ma ogromny wpływ na przebieg podróży.
Dla mnie rekreacyjną dawką wystarczającą jest 300mg wiec twoje dawki by mnie rozjebały solo a co dopiero przy moklobemidzie.
Interesuje mnie ile czekać od ostatniej tabsy moklo do wrzutki dexa dla bezpieczeństwa nie biorąc pod uwagę 14dni ulotkowych co jest tylko i wyłącznie moją głupotą z ciśnieniem na kaszel
01 maja 2022hanaxal pisze: No i wymyśliłam, że najpierw wezmę 90mg, poczekam z godzinę, zobaczę czy nie spanikuję i jeśli się powiedzie, to dorzucę jeszcze 150mg. Nie wiem, trochę obawiam się kolejnego ataku, bo deks to niesamowicie dziwna i nieprzewidywalna substancja, ale z kolei nigdy nie czułam się lepiej niż na afterglowie i kilka dni po, a same tripy były wybitne.
Zapodam tutaj swoją historię: czasem biorę DXM do podbicia kodeiny, jednak muszę uważać na reakcję anafilaktoidalną, która wywołuje też niesamowitą panikę. Więc biorę dawki 105-135mg DXMu, a jak kiedyś wzięłam 135 i godzinę później 15, to już wystarczyło, aby rozwinęła się czysta panika (indukowana tą reakcją, no ale mimo wszystko). Pomogło, kiedy gdzieś wyczytałam, że taka reakcja, nawet przy bardzo ostrym przebiegu, jest śmiertelna tylko w 10% i przestałam się tak strasznie tym przejmować. Jak będzie - to będzie. Jak się wystraszysz - to wiedz, że przejdzie, oddychaj, pogadaj z kimś, słowem ogarnij sobie nawet ten najgorszy scenariusz i wbij sobie do głowy, że nie jest on końcem świata, to będzie mniejsze ryzyko, że on przyjdzie (ale zawsze oczywiście może, wiadomo).
Chociaż tak serio to nie wiem, po co się ryć w DXM, jest milion, ale to milion lepszych używek... no ale co kto lubi
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
01 maja 2022techniczny pisze: @Mefistofeles1945
Dla mnie rekreacyjną dawką wystarczającą jest 300mg wiec twoje dawki by mnie rozjebały solo a co dopiero przy moklobemidzie.
Interesuje mnie ile czekać od ostatniej tabsy moklo do wrzutki dexa dla bezpieczeństwa nie biorąc pod uwagę 14dni ulotkowych co jest tylko i wyłącznie moją głupotą z ciśnieniem na kaszel
01 maja 2022badzingla pisze: O cholera no ja rozumiem lubić DXM, ale żeby "kochać jak nic innego"? O kurde za co? :D
Ja wiem,że niektórym nie podchodzi i spoko,ale sama chyba widzisz,że jest tu sporo entuzjastów tej substancji,bynajmniej nie bez powodu.
Podróże astralne jakie odbyłem to chyba jedne z fajnieszych momentów w moim życiu.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.