Najważniejsze to mówić, że nic nie zamawiałem a ktoś Ci zrobił psikusa i coś zamówił.
24 października 2018Senselessness pisze: Odeślą do nadawcy (na jego koszt, płatność przy odbiorze) po 14 dniach od czasu przyjścia. Nie jestem pewny czy robocze, można spytać na poczcie. Oczywiście nadawce nie odbiorze, co się stanie później z przesyłką? Nie jestem pewny, chyba musi minąć 13 miesięcy wtedy przesyłki mogą być otwarte i zlicytywane. Jednak wiadomo nie zlicytą dragów %-D . Dalej można gdybać, czy to wywalą czy powiadomią służby.
Tylko jak ta przesyłka ma przyjść na pocztę, jeśli ma adres placówki kuriera? Z ciekawości pytam? Priv
14 listopada 2018DexPL pisze: Poczta Polska ZAWSZE odmawia ze względu na dobro instytucji i jej pracowników jakichkolwiek wręczeń kontrolowanych i prowokacji. Co innego INPOST (musiał pójść na współpracę po zmianie nazwy na narkomaty) i inne firmy kurierskie (wiem, że DPD przynajmniej raz taką minę zrobiło)
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.