Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1184 / 43
Ile miał lat ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5100 / 880 / 0
Lecę bo chce, lecę bo życie jest zleee
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3245 / 617 / 0
to-juz-moje-dno-t71027.html

Jak tu nie pasuje TO JUŻ MOJE DNO, Anabolika wątek to do innego
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1910 / 307 / 0
Super egoistyczny socjopata.
Niszczył innych ludzi, w tym własną matkę, dzięki czemu sam dłużej pociągnął niż powinien.
RIP zapaliłbym może świeczkę, jakbym przechodził obok jego zakopki.
Prawilny bandziorek, tak bym określił denata.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 498 / 271 / 0
Ah, jak mi Anabol kiedyś powiedział przy jednej z naszych pierwszych interakcji TY TO JESTEŚ POJEBANA.
Jak mówi to taki guru samozniszczenia, ultras rozpierdolu, król i arcymistrz destrukcji, tym bardziej ciepło na serduszku.
Spoiler:
  • 9351 / 1817 / 2
18 kwietnia 2022sprawdzone_info pisze:
Ojej ćpun czytał Sartre, wielki człowiek!
Nie no szkoda lola, ale jako że często się ze mnie tu naigrywał to teraz chichot losu, bo ja miesiac temu mialem pewnie jakies 20proc ze umre - mialem sepse, a jednak ni chuj.

Czasem mysle ze jestem niesmiertelny, znaczy myslalem, ale ta sepsa plus covid mi troche daly do myslenia i poszedlem do osrodka.

Ale wolalbym zeby stara gwardia juz nie zdychala, bo malo nas.

Melodyne - chuja tam sie znasz. Ale nie chce mi sie z toba gadac. Bo sie chuja znasz.
Ilu ja już widziałem przez te prawie 12 lat nieśmiertelnych 🤣 a większość z nich zmyślała i w płaczu kuła żyły.
A co do zdychania. Taki los ćpunów. Na pewnym etapie przychodzi albo ogar albo jazda po bandzie. Jak lecimy oo bandzie to w jedną stronę.
I tyle.

Tu nie ma co rozpaczać, rozpamiętywać czy "budować legendę".
A za każdym dramatem kryje się jakaś historia - taka czy inna.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5774 / 1184 / 43
23 kwietnia 2022london5 pisze:
Ile miał lat ?
Kurwa, wiek jest ważny.
Później się zrobi analizy i średnią wieku trupa, etc.
Jemu to już wszystko jedno co my tutaj o nim napiszemy.
Miał ponad 40. Księżyc takiego wieku nie dożył, kurwa to jak 110- letni dziadek, lols.

Radzę wam jedno śmiało, odkopcie jego ciało !
A ja dostałem gryps, że w Iławie siedzi.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 205 / 38 / 0
Oby.
Uwaga! Użytkownik caroo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Tak samo jak @WrakCzlowieka
Już żałoba była a nagle się pojawia, symulowane zgony...................?
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1910 / 307 / 0
25 kwietnia 2022london5 pisze:
23 kwietnia 2022london5 pisze:
Ile miał lat ?
Kurwa, wiek jest ważny.
Później się zrobi analizy i średnią wieku trupa, etc.
Jemu to już wszystko jedno co my tutaj o nim napiszemy.
Miał ponad 40. Księżyc takiego wieku nie dożył, kurwa to jak 110- letni dziadek, lols.

Radzę wam jedno śmiało, odkopcie jego ciało !
A ja dostałem gryps, że w Iławie siedzi.
Anabolik był po 40-tce? Odnośnie jego piszesz o wieku i Iławie? On chyba miał ok 32 lat.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.