30 sierpnia 2023Makopolacco pisze: Siemanko ogólnie jestem w temacie stronki od 2013 ale nie rejestrowałem się ,postanowiłem ponieważ znalazłem się w sytuacji następującej jestem w holu dokładniej Amsterdam jak ktoś chce się złapać pogadać Zajarac czy fuknac,to zapraszam,ogólnie poznał bym jakąś panią mam 27 lat ,![]()
Fuzja / D5
30 sierpnia 2023MefedronowyKoneser pisze: Siemanko, mam pytanie znajdę w smartshopiach stacjonarnych jakieś RC benzo?
A jeśli nie wiesz, to powiem. W Austrii są praktycznie bardzo często, na głównej Autostradzie przy wjeździe z Austrii do Niemiec stoją codziennie i wyrywkowo co 10-12 auto zatrzymują. Na mniejszych wioskowych przejazdach typu (za Monachium - Innsbruck) są rzadziej, ale praktycznie co 2-3 potrafią stać.
Także Holandia i granica tam to pikuś. Bardziej obawiałbym się zabawy na granicy Austria/Niemcy, niżeli Holandia-Niemcy. Chyba, że coś w przeciągu aktualnego roku się zmieniło, ale wątpię.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
A teraz pytanie do wszystkich. Wie ktoś czy w Holandii istnieją jakieś paczkomaty?
Jeżeli nie ma Narkomatów to jakie są sposoby na anonimowe odebranie paki? Punkt odbioru odpada bo dowód trzeba okazać.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.