Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1197 / 0
Miał swój funklub.
Udzielał się z 3 kont.
@885, @Egzotico, @Anabolik.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1195 / 223 / 0
Kto, @lol ? Ja o lolu pisałem.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 5801 / 1197 / 0
Czytaj uważniej.
29 kwietnia 2020Rosynant2000 pisze:
29 kwietnia 2020Anabolik pisze:
W ogóle po doprowadzeniu na sor udałem się do wc i lotka Henia weszła Lekarz jak mnie zobaczył i mówił zaraz na psychiatrykk haha
Żyj wieczenie !!!
  • 1537 / 197 / 0
Anabolik wyciągnął kopyta?
  • 3245 / 618 / 0
No kurwa, co? Anabolik a.k.a Krzyś nie żyje?

Jakąś reinkarnację uskutecznił po drugiej stronie bo lepiej buduje mi się kondycję fizyczną, a już sama ksywka świadczy czym się jarał. Będę pamiętał dopóki nie zapomnę..........

https://www.youtube.com/watch?v=maRmyQtLObg

Pablopavo i Ludziki - Krzysiek
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4954 / 866 / 0
22 kwietnia 2022Brutalny pisze:
Anabolik wyciągnął kopyta?
Tak.
  • 1931 / 191 / 0
O kurwa. Powiem, że mnie to zaskoczyło. Dużo się ludzi wykrusza ostatnim czasem.
Take DXM and Be Happy
  • 5801 / 1197 / 0
Oglądam temat wasze ryjce, przypomina mi to album rodzinny.
Jest tam wiele zdjęć Krzyska oraz innych, którzy odeszli w chwale, na polu bitwy, heroicznie walcząc z trzeźwością.
  • 205 / 38 / 0
Postawiłabym drinka Anabolikowi, gdyby okazał się nieśmiertelny , tak jak myślałam.
Uwaga! Użytkownik caroo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4954 / 866 / 0
Wszystko jest do czasu, on leciał na grubo wiele lat aż dziw że tak dlugo się trzymał.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.