Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1190 / 43
Miał swój funklub.
Udzielał się z 3 kont.
@885, @Egzotico, @Anabolik.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1195 / 223 / 32
Kto, @lol ? Ja o lolu pisałem.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 5801 / 1190 / 43
Czytaj uważniej.
29 kwietnia 2020Rosynant2000 pisze:
29 kwietnia 2020Anabolik pisze:
W ogóle po doprowadzeniu na sor udałem się do wc i lotka Henia weszła Lekarz jak mnie zobaczył i mówił zaraz na psychiatrykk haha
Żyj wieczenie !!!
  • 1534 / 196 / 0
Anabolik wyciągnął kopyta?
  • 3245 / 617 / 0
No kurwa, co? Anabolik a.k.a Krzyś nie żyje?

Jakąś reinkarnację uskutecznił po drugiej stronie bo lepiej buduje mi się kondycję fizyczną, a już sama ksywka świadczy czym się jarał. Będę pamiętał dopóki nie zapomnę..........

https://www.youtube.com/watch?v=maRmyQtLObg

Pablopavo i Ludziki - Krzysiek
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4905 / 855 / 0
22 kwietnia 2022Brutalny pisze:
Anabolik wyciągnął kopyta?
Tak.
  • 1930 / 191 / 0
O kurwa. Powiem, że mnie to zaskoczyło. Dużo się ludzi wykrusza ostatnim czasem.
Take DXM and Be Happy
  • 5801 / 1190 / 43
Oglądam temat wasze ryjce, przypomina mi to album rodzinny.
Jest tam wiele zdjęć Krzyska oraz innych, którzy odeszli w chwale, na polu bitwy, heroicznie walcząc z trzeźwością.
  • 205 / 38 / 0
Postawiłabym drinka Anabolikowi, gdyby okazał się nieśmiertelny , tak jak myślałam.
Uwaga! Użytkownik caroo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4905 / 855 / 0
Wszystko jest do czasu, on leciał na grubo wiele lat aż dziw że tak dlugo się trzymał.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.