"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
W tym trudnym czasie (psy+onko) była lekarstwem na całe zło.
Trwało to z pół roku 3x0.5 niby nie dużo ale lekarz zasugerował że to za długo na benzo i trzeba zmienić na coś innego.
W sumie miał trochę racji bo uzależnienie od benzo nie jest fajne.
Zejdź z tonu i czytaj uważniej posty zanim zaczniesz ubliżać i pouczać nie tych co trzeba - detronizator
It's not going to be fun.
Nie biore benzo od stycznia 2023.
Raz w mieszkaniu się naczytałem Hypka i wziąłem 7 mg alpry, taka ilość to była kosa, zacząłem się rozpędzać i walić w ściane sąsiadowi z buta :D i mnie agresor ostry złapał i odwaga w chuj, dosłownie wyszczekany kozak :D
Do dziś mi się jeszcze śnią czasami, na lęki PAroksetyna, która aż tak nie spełnia wymagań, jeżeli chodzi o lęki ougólnione i fobię społeczną.
Aha w kwietniu 2023 wylądowałem w szpitalu i mi dawali 45 mg/relanium na dobę, potem schodzili stopniowo po zerowaniu na całkowite zero był problem bo dostawałem białej gorączki coś mi sie w glowie robiło i znowu zespol odstawienny mnie lapał, przez tydzień przed snem dawali mi 2.5 mg rolki potem już jakoś zszedłem ale była kicha po wyjściu.
Czy wracalibyście po takim czasie nie brania do jakiegoś słabego benzo typu rolki albo Lexotan?
Bo z tego co pamiętam to ja się niczego nowego nie uczyłem, szybko ze mnie wiedza schodziła i byłem jak robot miałem wyjebane na wszystko i się cofnąłem w rozwoju jeśli chodzi o radzenie sobie ze stresem i lękami
Też tak macie, że po benzo więcej wam się chce robić niż na stimach czy ze mną coś jest nie tak?
Ja co wezmę alpre to mi się po wejściu fazy załącza sprzątanie itd. Ostatnio nawet całą garderobę ogarnęłam od A do Z, a po stimach nie chcę mi się kompletnie nic, nie wiem od czego to zależy xD
A żeby nie offtopować to alprazolam w większej dawce wywołuje u mnie chęć nienajmadrzejszych pomysłów, np umówiłem się na teleporadę tylko po to żeby zobaczyć czy mam na tyle gadane żeby dostać receptę na fenobarbital. No i miałem, bez żadnych papierów, opowiadałem o lekach jakie stosowałem i po 20 minutach rozmowy luminal zdobyty. Nawet nigdy nie użyłem i pewnie go nie tknę ale traktuje go jako swoiste „trofeum”
up ja tak mam jak połączę lorki z klonami i wypije mocną kawę, nie mam pojęcia czemu to tak działa ale energii mam tyle że nieraz robiłem porządki do późna w nocy. Pojęcia nie mam czemu akurat ten mix tak działa, może dlatego że mam przewlekły ból mięśni i działanie rozluźniające na to wpływa
It's not going to be fun.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.