Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
moze sie przepelnilo czy coś
Scalono – Catch
wyglada na to, ze to popularny błąd
ale tak czy siak PST musiałby się zalogować, zeby to zrestartować i naprawić.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Poprosze hasło do wyszukiwarki.
W moim mieście,małym tylko aktywne miał markiet D@@o w kilogramowych(Francja i Hiszpania)na koniec to UE pochodzenie.
500gram mnie robiło,gluta nie zaliczyłem z maku nigdy,dawno temu po 1,5centka tak.
Teraz nic tu nie ma.
Ostatnio 4x200 mg Tramalu robiło mnie na7.
Pozdro dla wszystkich:)
@NahoyCito mogę pomóc
Nawet w nowe opakowania zainwestowała , w ulotki z podziękowaniami i makulaturę .
Pamięta ktoś hasło do makfindera ?
http://pst.rf.gd/logowanie.php
Poproszę o wiadomość pw
przeniesiono - łysy
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
ponoć znów działa. Czy ktoś mógłby, bardzo ładnie Was proszę, podać hasło na PW? Wszystkie osoby do których mamy się zgłaszać po hasło są nieaktywne od 2 lat lub coś w ten deseń.. Pisałem do Nahooycito ale też przestał się logować mniej więcej wtedy, kiedy napisałem PW :P jakaś klątwa
Tracę nadzieje. Pomóżcie ktoś plz.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.